Mourinho yine dünya basınında

Şampiyonlar Ligi hayalini bir kez daha erteleyen Fenerbahçe'de, Mourinho'nun sert açıklamaları kulüp içinde krize yol açtı; dünya basını ise Portekizli hocanın geleceğini tartışıyor.
1-4
Fenerbahçe, 16 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi hayalini gerçeğe dönüştürmek isterken, Play-Off rövanşında Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle Benfica’ya elenmenin şokunu yaşıyor. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jose Mourinho’nun hem maç öncesi hem de maç sonrası yaptığı açıklamalar, kulüp içinde adeta kaosa yol açtı.
2-4
Portekizli teknik adamın sert çıkışları, dünya basınında da geniş yankı buldu. İtalya’dan Fanpageitalia, “Mourinho’nun kovulma tehlikesi var ve kendini kurtarmak için son yalanı kulübü suçlamak oldu. Bir yöneticiyi tanımadığını söyledi.” ifadelerini kullandı.
3-4



