GZT
GZT
0
GZT TV CANLI
Zpor

ZPOR HAKKINDA // NEDİR, KİMDİR?

Real Madrid efsanesinden Arda Güler yorumu! Milli yıldızı övgülere boğdu | Taraftardan Arda'ya pankart...

Zpor
ZPOR
07 ARALIK 2025 , PAZAR 14:55
Abone ol
Real Madrid efsanesinden Arda Güler yorumu! Milli yıldızı övgülere boğdu | Taraftardan Arda'ya pankart...
Zpor

Real Madrid'de bu sezon dikkat çeken bir performans ortaya koyan Arda Güler, devlerin de transfer listesini süslüyor. Real Madrid'in efsanelerinden eski futbolcu Guti, milli yıldız için dikkat çeken övgülerde bulundu. İşte Guti'nin Arda Güler için yaptığı yorumlar…

1-8
Real Madrid’in efsane isimlerinden ve bir dönem Beşiktaş’ta da forma giyen Guti, milli yıldızımız Arda Güler için dikkat çeken övgülerde bulundu.
Zpor

Real Madrid’in efsane isimlerinden ve bir dönem Beşiktaş’ta da forma giyen Guti, milli yıldızımız Arda Güler için dikkat çeken övgülerde bulundu.

2-8
Arda’nın Real Madrid için çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Guti, genç yıldızın geleceğin önemli starlarından biri olacağını söyledi.Guti, Arda’nın son dönem performansını öne çıkararak “her şeyi yapabilecek kapasiteye sahip” olduğunu söyledi. <br>Ona göre Arda, hem yaratıcı orta saha hem de hücum yönelimli bir oyuncu olarak görev alabilir — “son pası atabilir, ileri çıkabilir ve gol atabilir.” <br>Ayrıca, Arda’yı orta sahaya yerleştirip oyunun temposunu kontrol edecek bir futbolcu olarak da görebileceğini belirtti. Bu yönüyle, hem oyunu kurabilen hem de hücumda etkin olabilen çok yönlü bir yetenek olduğunu vurguladı. <br>“Hücumcu bir orta saha olarak oynayabilir, son pası atabilir, ileri çıkabilir ve gol atabilir. Ama aynı zamanda onu orta sahaya da yerleştirip topun dışarı çıkmasını da sağlayabilirsiniz.”<br>
Zpor

Arda’nın Real Madrid için çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Guti, genç yıldızın geleceğin önemli starlarından biri olacağını söyledi.Guti, Arda’nın son dönem performansını öne çıkararak “her şeyi yapabilecek kapasiteye sahip” olduğunu söyledi.
Ona göre Arda, hem yaratıcı orta saha hem de hücum yönelimli bir oyuncu olarak görev alabilir — “son pası atabilir, ileri çıkabilir ve gol atabilir.”
Ayrıca, Arda’yı orta sahaya yerleştirip oyunun temposunu kontrol edecek bir futbolcu olarak da görebileceğini belirtti. Bu yönüyle, hem oyunu kurabilen hem de hücumda etkin olabilen çok yönlü bir yetenek olduğunu vurguladı.
“Hücumcu bir orta saha olarak oynayabilir, son pası atabilir, ileri çıkabilir ve gol atabilir. Ama aynı zamanda onu orta sahaya da yerleştirip topun dışarı çıkmasını da sağlayabilirsiniz.”

3-8
"HER ŞEYİ YAPABİLECEK BİR KAPASİTE"<br><br>Guti, Arda’nın son dönem performansını öne çıkararak “her şeyi yapabilecek kapasiteye sahip” olduğunu söyledi. <br>
Zpor

"HER ŞEYİ YAPABİLECEK BİR KAPASİTE"

Guti, Arda’nın son dönem performansını öne çıkararak “her şeyi yapabilecek kapasiteye sahip” olduğunu söyledi.

4-8
Guti'ye göre Arda, hem yaratıcı orta saha hem de hücum yönelimli bir oyuncu olarak görev alabilir, son pası atabilir, ileri çıkabilir ve gol atabilir.<br>
Zpor

Guti'ye göre Arda, hem yaratıcı orta saha hem de hücum yönelimli bir oyuncu olarak görev alabilir, son pası atabilir, ileri çıkabilir ve gol atabilir.

5-8
Ayrıca, Arda’yı orta sahaya yerleştirip oyunun temposunu kontrol edecek bir futbolcu olarak da görebileceğini belirtti. <br>
Zpor

Ayrıca, Arda’yı orta sahaya yerleştirip oyunun temposunu kontrol edecek bir futbolcu olarak da görebileceğini belirtti.

6-8
Bu yönüyle, hem oyunu kurabilen hem de hücumda etkin olabilen çok yönlü bir yetenek olduğunu vurguladı.
Zpor

Bu yönüyle, hem oyunu kurabilen hem de hücumda etkin olabilen çok yönlü bir yetenek olduğunu vurguladı.

7-8
Guti, “Hücumcu bir orta saha olarak oynayabilir, son pası atabilir, ileri çıkabilir ve gol atabilir. Ama aynı zamanda onu orta sahaya da yerleştirip topun dışarı çıkmasını da sağlayabilirsiniz.” ifadelerini kullandı. <br>
Zpor

Guti, “Hücumcu bir orta saha olarak oynayabilir, son pası atabilir, ileri çıkabilir ve gol atabilir. Ama aynı zamanda onu orta sahaya da yerleştirip topun dışarı çıkmasını da sağlayabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

8-8
Rela Madrid taraftarı, Bilbao maçında Arda için tesislerde pankart açmıştı. <br><br>"BÖYLE DEVAM ET KARDEŞİM"<br><br>Pankartta '10 numaranın kalitesi', 'Sahada ve saha dışında çok mütevazı bir çocuk','Seni seviyoruz Arda' ve 'Böyle devam et kardeşim, taraftarlar seni seviyor' ifadelerine yer verildi.
Zpor

Rela Madrid taraftarı, Bilbao maçında Arda için tesislerde pankart açmıştı.

"BÖYLE DEVAM ET KARDEŞİM"

Pankartta '10 numaranın kalitesi', 'Sahada ve saha dışında çok mütevazı bir çocuk','Seni seviyoruz Arda' ve 'Böyle devam et kardeşim, taraftarlar seni seviyor' ifadelerine yer verildi.

FUTBOL
REAL MADRİD
ARDA GÜLER
GUTİ
Haber Merkezi

+ GZT Haber Merkezi'nden çıkan tüm içeriklerde olduğu gibi burada da 'GZT bakış açısı' hakim... Son dakika ise en hızlı, merak edilen ise en anlaşılır, dolu dolu bir konu ise en doyurucu şekilde takipçilerimize sunuyoruz. Yine de soru işareti kaldı ise iletisim@gzt.com'a mail atmanız, sosyal medya hesaplarımızdan bize mesaj göndermeniz yeterli.

Bize Ulaşın

Bir proje fikrim var
Sizinle çalışmak istiyorum
Basın sponsoru arıyorum
Bir şeyler söylemek istiyorum

Sosyal Medya

Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
TikTok
LinkedIn
GZT
Hakkımızda
Medya Kiti
Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması
Mobil Uygulamalar
Sosyal Medya
Kullanım Koşulları
Çerez Politikası
Künye
Site Haritası
Seçim Sonuçları 2024
Muhabbetle
İstanbul'da yapıldı.Tüm hakları saklıdır, Net Medya 2020GZT.com altında yayınlanan köşe yazıları ve haberlerin tüm hakları Net Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazıları ve haberlerin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri DirectFN Finansal Veri ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.