Sadettin Saran 22 yıl sonra Samandıra'da! İrfan Can Eğribayat ve Mert Hakan Yandaş ile...

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Sadettin Saran, 22 yıl sonra ilk kez Samandıra Tesisleri'ne ayak bastı. Dinamo Zagreb maçı öncesinde futbolcularla ilk kez buluşan Saran, ilk konuşmasını yaptı. Saran, kaleci İrfan Can Eğribayat ve Mert Hakan Yandaş ile de bir araya geldi.
1-9
Fenerbahçe'nin 38. başkanı olan Sadettin Saran, Dinamo Zagreb maçı öncesinde takımla bir araya geldi.
2-9
22 yıl aradan sonra ilk kez Samandıra Tesisleri'ne adım atan Sadettin Saran, oyunculara motivasyon konuşması yaptı.
3-9
Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:
"Fenerbahçemizin, UEFA Avrupa Ligi’nin 1. haftasında deplasmanda Dinamo Zagreb ile oynayacağı maçın hazırlıkları bugün Can Bartu Tesislerimizde yapılan antrenmanla tamamlanırken, Başkanımız Sadettin Saran ve Yöneticilerimiz tesislerimizi ziyaret etti."
"Teknik Direktörümüz Domenico Tedesco ile teknik heyetimiz ve futbolcularımızla bir araya gelen Başkanımız, tesis personeliyle de tanıştı."
"Başkanımız Sadettin Saran, yaptığı konuşmada birlik olmanın ve kenetlenmenin önemine vurgu yaparken, futbolcularımıza başarılar diledi."
4-9








