Süper Lig'e erteleme kararı yolda: Montella'nın özel talebiydi...

A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İspanya ile 2-2 sona eren karşılaşmanın ardından kulüplere bir çağrıda bulunmuştu. Mart ayında oynanacak Dünya Kupası play-off maçlarını hatırlatan İtalyan teknik adam, "Bir ricam olacak. Mart ayında kulüplerimiz bir maç eksik oynarsa futbolcularımızla birkaç gün fazladan çalışabilirsek çok sevinirim." sözleriyle isteğini dile getirmişti. Montella'nın bu talebini maçtan önce TFF'ye ilettiği ve federasyonun hemen gerekli adımları attığı öğrenildi.
1-4
Dünya Kupası Elemeleri son grup maçında A Milli Takım deplasmanda İspanya ile 2-2 berabere kaldı. Millilerimiz 13 puanla grubunu ikinci sırada bitirdi ve Dünya Kupası için play-off biletini kaptı. İspanya maçının ardından konuşan Vincenzo Montella, Türk ekiplerinden bir ricada bulunmuştu.
2-4
TFF HAREKETE GEÇTİ
Montella şöyle konuşmuştu; "Bir ricam olacak. Mart ayında kulüplerimiz bir maç eksik oynarsa futbolcularımızla birkaç gün fazladan çalışabilirsek çok sevinirim." bu çağrının ardından TFF hızla harekete geçti.
3-4



