Ünlü tarihçi Erhan Afyoncu'dan Mourinho çıkışı: "İnat etmenin manası yok"

Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Fenerbahçe'nin derbiyi kaybetmesinin ardından teknik direktör Jose Mourinho'yu eleştirdi ve dikkati çeken bir iddiada bulundu.
2-9
Sarı-lacivertliler bu sonucun ardından lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde kalarak son 4 haftada şampiyonluk yarışından koptu.
3-9
Fenerbahçeli taraftarlar derbi yenilgisi sonrası büyük hüsran yaşarken, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu da sarı-lacivertli kulübe ve teknik direktör Jose Mourinho'ya tepkisini dile getirdi.
5-9
"Ligin sonu gelmiş, belirli bir ilk 11 yok, belirli bir sistem yok, diziliş devamlı değişiyor, kimin nerede oynadığı belli değil. Devamlı oynayamadıklarından oyuncularda maç kondisyonu oluşmadı, takım ritim yakalayamadı."
6-9
"Teknik direktör Avrupa maçları dışında müsabakaları ciddiye alıp, hazırlanmıyor. Derbilere hiç kafa yormuyor. İsmail Kartal, geçen sene daha az bütçe ile bu takımdan çok daha iyi bir takım oluşturmuştu. Mourinho o takımı da yok etti. Türkiye'de Portekizli hoca olmuyor. İnat etmenin bir manası yok."
7-9








