Volkan Demirel’den Barış Alper Yılmaz için şok açıklama

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz ile ilgili belirsizlik sürüyor. Sarı-Kırmızılı ekipte geleceği merak konusu olan Yılmaz hakkında çeşitli spekülasyonlar ortaya atılırken, teknik direktör ve futbol yorumcusu Volkan Demirel çarpıcı açıklamalarda bulundu.
1-3
"RAKAMLARI BİLİYORUM"
"Barış Alper'e NEOM'dan bir teklif var, Galatasaray'dan da bir teklif var. Rakamları az çok biliyorum. Galatasaray'ın daha büyük beklentileri var, bu da doğru. Büyük hedefleriniz varsa Barış gibi bir oyuncuyu tutmak istersiniz. Ama satılacaksa da iyi bir bonservis bedeli bekliyorlar. Barış'a önerilen rakamlar çok cazip, bu yüzden karşılıklı açıklamalar yapıldı."
2-3
"BU İŞTEN HAYIR GELMEZ"
Barış Alper’in Kayserispor maçında kadroya alınmamasını transferin tamamlandığına dair bir işaret olarak değerlendiren Demirel, "Kadroya alınmadıysa bu iş bitmiş demektir. Artık bu işten hayır gelmez" dedi.
Teklifler hakkında konuşan Demirel, "NEOM'un ilk teklifi 25, ikinci teklif 35+5 milyon Euro. Barış'a önerilen rakam ise 10 milyon Euro. Galatasaray ise 60 milyon Euro istiyor" şeklinde bilgi verdi.
3-3


