AK Parti Diyarbakır Belediye Başkan adayı belli oldu

Cumali Atila​, AK Parti'nin Diyarbakır Belediye Başkan adayını oldu
Cumali Atila​, AK Parti'nin Diyarbakır Belediye Başkan adayını oldu

Merakla beklenen AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cumali Atila oldu. 31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlere kısa bir süre kala merak edilen en önemli bölgelerin başında gelen Diyarbakır'ın AK Parti Belediye Başkan adayı kim olacak? Sorusu da cevabını bulmuş oldu. AK Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cumali Atila kimdir?

AK Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cumali Atila oldu. Yerel seçimlere kısa bir süre kala merak edilen soru cevabını buldu.

Kulislerde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi en sık duyulan isimlerin başında gelen Atila'ın hayatına dair tüm detaylar bu haberde.

Cumali Atila kimdir?

Cumali Atila
Cumali Atila

Cumali Atilla, 1990 yılında Erzincan Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Dil eğitimi ve yönetim sistemi konularında çalışmalar yapmak üzere 8 ay İngiltere’de bulundu.

Yurda döndükten sonra Çorum Uğurludağ ve Afyon Çobanlar ilçesinde Kaymakam vekilliği görevini yürüttü.

  • Daha sonra sırasıyla Giresun Piraziz, Muş Malazgirt, Bolu Mengen Kaymakamlığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı, Konya Beyşehir, Ankara Etimesgut Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

Cumali Atilla, halen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı hizmetine devam etmektedir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Diyarbakır

Atila, Diyarbakır'a yaptığı hizmetler ile halkın takdirini topluyor.
Atila, Diyarbakır'a yaptığı hizmetler ile halkın takdirini topluyor.

Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık on ikinci şehri. TÜİK ADNKS verilerine göre 2017 sonu itibarıyla 1.699.901 nüfusa sahiptir.

İlin yüzölçümü 15.168 km2'dir. Valiliğin denizden yüksekliği 674 m'dir. Diyarbakır kent merkezi yaklaşık 9000 yıllık bir geçmişe sahiptir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / AK PARTİ DİYARBAKIR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CUMALİ ATİLA