Rıdvan Dilmen'den Aykut Kocaman'a övgü

Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısını yorumlayan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'a övgüler yağdırdı.

Spor Toto Süper Lig’de 19. Haftanın en önemli maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe, Trabzon’da karşı karşıya geliyor.

Rıza Çalımbay yönetiminde çıktığı son 9 maçta yenilmeyen ancak son 2 maçta berabere kalan Trabzonspor sahasında Fenerbahçe’yi mağlup ederek tekrar zirve yarışına ortak olmak istiyor. 11 maçtır yenilmeyen Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe ise Trabzon’da kazanarak zirve yarışında yara almak istemiyor.

Karşılaşmanın ilk yarısını yorumlayan ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'a övgüler yağdırdı. İşte Rıdvan Dilmen'in değerlendirmelerinden satır başları:

  • "Trabzonspor adına bir hayal kırıklığı yaşadım ama Fenerbahçe'yi çok beğendim. Tek kale oynadı Fenerbahçe. Baskıyı kurdular, 6 korner kullandılar. Oyuna hakim olan Fenerbahçe'ydi. Bugün takım kadroları açıklandığı an herkes Hasan Ali'ye yer arıyordu. Herkese olduğu gibi bana da sürpriz oldu. Ancak Hasan Ali'yi taktik olarak oynatıyor Aykut hoca. Alper, arkasında Hasan Ali ve İsmail ile kapattı o kanadı Fenerbahçe.
  • Valbuena sorusu gelecek şimdi doğal olarak. Ancak Valbuena oynasaydı bu taktik işlemeyebilirdi. İlk yarıda tatkiksel olarak zaferi vardı Aykut hocanın. Hakem maçı ilk yarıda iyi yönetmeye çalıştı bence. Ancak net bir hatası var ilk yarıda. Pereira'nın pozisyonu net kırmızı karttı. Eve gidine hatasını anlayacaktır zaten. Ancak art niyetli bir karar değildi. Bence Trabzonspor'un iki değişiklik yapması gerekiyor. Sosa'yı almalı Rıza hoca. Korkunun ecele faydası yok. Kaybedersen de oynayarak kaybetmen lazım. Çünkü oyun Fenerbahçe'nin lehine gidiyor. Ayrıca Trabzonspor oynarsa kazanır bana göre."