WhatsApp güncellendi: Uygulama artık çok daha yetenekli

Güncellenen WhatsApp uygulaması, medya dosyaları konusunda önemli yeniliklerle geliyor.

Birkaç hafta önce, WhatsApp'ın güncellemeyle yeni özellikler kazanacağı ortaya çıkmıştı. Mesajlaşma uygulamasını çok daha kullanışlı hale getiren bu özellikler, nihayet iOS platformu için yayınlanan güncelleştirmeyle hayata geçirildi.
WhatsApp güncellendi: Uygulama artık çok daha yetenekli
WhatsApp'ta engellendiğinizi nasıl anlarsınız?
Tek seferde 30 fotoğraf gönderilebiliyor

                                    WhatsApp 2.17.1 ile birlikte iPhone'larda artık 30 tane fotoğrafı tek seferde göndermek mümkün oluyor. Yani medya dosyalarında tek seferde 10 fotoğraf ya da video gönderme sınırı tam olarak üç katına çıkmış oldu.
Tek seferde 30 fotoğraf gönderilebiliyor WhatsApp 2.17.1 ile birlikte iPhone'larda artık 30 tane fotoğrafı tek seferde göndermek mümkün oluyor. Yani medya dosyalarında tek seferde 10 fotoğraf ya da video gönderme sınırı tam olarak üç katına çıkmış oldu.
İnternet olmadan kullanılabilecek

                                    Güncelleştirmeyle gelen en önemli yeniliklerden biri de bağlantı sorunlarına odaklanıyor. Artık bağlantı olmadığı durumlarda bile mesaj gönder düğmesine tıklanabiliyor ve akabinde internet bağlantısı aktif olduğunda mesaj otomatik olarak gönderiliyor.
İnternet olmadan kullanılabilecek Güncelleştirmeyle gelen en önemli yeniliklerden biri de bağlantı sorunlarına odaklanıyor. Artık bağlantı olmadığı durumlarda bile mesaj gönder düğmesine tıklanabiliyor ve akabinde internet bağlantısı aktif olduğunda mesaj otomatik olarak gönderiliyor.
Depolama birimi daha kolay yönetilecek
Son olarak Ayarlar / Veri ve Depolama Kullanımı ekranı da güncellenmiş durumda. Artık burada Disk Kullanımı üzerinden depolama birimini daha kolay yönetmek mümkün.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >