İletişim masrafı 181 bin lira olan CHP'li vekil, "900'lü hatları aradı" iddiasına cevap verdi

CHP milletvekili Özcan Purçu
CHP milletvekili Özcan Purçu

Meclis tarafından ödendiği belirlenen ve haberleşme harcaması 181 bin lira olan CHP Milletvekili Özcan Purçu, sosyal medyada yer alan "900'lü hatları aradı" iddiasına cevap verdi.

CHP Milletvekili Özcan Purçu, 181 bin liralık haberleşme harcamasıyla "900'lü fantezi hatlarını aradı" iddialarının hedefi olunca cep telefonu faturasını Twitter'dan paylaştı.

"Bir ay açık bıraksan yine o fatura gelmez"
Purçu, "Sanki cep telefonu faturam 181 bin liraymış gibi yayınlar yapılınca, '900'lü fantezi hatlarını arıyor' diye troll'lerin hedefi oluyorum. Bu doğru değil, 12 aylık cep telefonu faturam 2 bin 418 lira 3 kuruş, telefonu bir ay açık bıraksan yine o fatura gelmez kardeşim" dedi.

"Kimse bizi uyarmadı"
Meclis Başkanlık Divanı üyeleri arasında kendisini 3. sıraya taşıyan 181 bin liralık haberleşme harcamasına ilişkin olarak ise Purçu şunları söyledi: "Bu 15 aylık bir fatura. Tamam, fazla olabilir, biz de kendimize çeki düzen veririz ama bu konuda kimse bizi uyarmadı ki.

"Bundan sonra cevap vermeyeceğim"
Meclis Genel Sekreterliği bize 'Mektubun, faksın ücreti şudur' demedi bugüne kadar. Bunların çoğu da valiliklerden, devlet kurumlarından gelen davetler, yazılar, haliyle bunlara dönüş yapmanız lazım. Artık bundan sonra bunlardan gelen hiçbir davete, yazıya da cevap vermeyeceğim."
Uzaylılarla iletişim kurulsa bu kadar fatura gelmez: Vekillerin dudak uçuklatan telefon faturaları



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >