Can Yaman ve Demet Özdemir Beyrut'ta yoğun ilgiyle karşılandı

Can Yaman ve Demet Özdemir Beyrut'ta yoğun bir sevgi ile karşı karşıya kaldılar.
Can Yaman ve Demet Özdemir Beyrut'ta yoğun bir sevgi ile karşı karşıya kaldılar.

Erkenci Kuş dizisinin başarılı oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman, ödül töreni Murex D'or tarafından ödüle layık görüldü. Törene katılmak için Beyrut'a giden ikili sevenlerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Basın toplantısının ardından ödül törenine giden oyuncuların heyecanlı halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Star TV'nin başarılı yapımlarından olan Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncuları Can Yaman ve Demet Özdemir oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Sette birini yaraladığına dair haberler çıkan Yaman için ise ekipten yalanlama gelmiş ve mağdur olan tarafın kendileri olduğunu söylemişlerdi.

Ödül aldılar

Murex D'or ödülleri öncesi yabancı basının sorularını yanıtlayan Can Yaman ve Demet Özdemir'e gecede yoğun ilgi gösteren Arap hayranları yoğun ilgi gösterdi. Ödül töreninde şıklıklarıyla göz kamaştıran Özdemir ve Yaman, "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerine layık görüldü. Oyunculara ödüllerini Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl tarafından takdim edildi.

Can Yaman ve Demet Özdemir Beyrut'ta basın toplantısı sırasında böyle görüntülendi.
Can Yaman ve Demet Özdemir Beyrut'ta basın toplantısı sırasında böyle görüntülendi.

Can Yaman teşekkür etti

Gecede Yaman teşekkür konuşmasını şu şekilde dile getirdi;

"Merhaba, öncelikle Murex D’or jüri üyelerine ödül için minnettarım. Dizimizin her bölümü için saatlerce çalıştık ve inanılmaz emek harcadık, bir sürü fedakarlık yaptık ve bunların hepsi ülkemizde geniş bir izleyici kitlesi tarafından takdir buldu. Bu bizi çok gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Bu inanılmaz bir his. Bu yıl ülkemizde de bir çok ödül aldık ancak bu ödül yurt dışından gelen ilk ödül olması ayrıcalıklı kılıyor. İlk etapta bizi bir araya getiren prodüktörümüz Faruk Turgut'a teşekkür ederim.

Yönetmenimize, iş arkadaşlarımıza, menajerlerimize, ailem ve arkadaşlarım dahil herkesin sevgisi başarıma katkıda bulundu. Ama özellikle efsanevi rol arkadaşım Demet Özdemir'le aramızdaki inanılmaz uyumdan bahsetmek istiyorum. Birbirimizi her zaman destekledik ve bu yıl daha önce de aldığım ödüllerde söylediğim gibi bu ödülün yarısı onundur."

Can Yaman ödülünü aldıktan sonra kameralara poz verdi.
Can Yaman ödülünü aldıktan sonra kameralara poz verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >