Diriliş Ertuğrul ekibinin acı günü

Diriliş Ertuğrul dizisinden başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan.
Diriliş Ertuğrul dizisinden başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan.

TRT'nin yayınladığı günden beri izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul üzücü bir haberle gündeme geldi. Işık ve ekipman teminatını sağlayan Mete Işık şirketi ortaklarından Cem Kaygusuz'un hayatını kaybettiği belirtildi.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı, Hülya Korel, Didem Balçin, Hande Soral, Öykü Çelik, Nurettin Sönmez gibi oyuncuların bulunduğu zengin bir kadroya sahip olan Diriliş Ertuğrul yayınlandığı günden bu yana izlenme oranlarını gittikçe arttırıyor. Oldukça başarılı ve iyi giden dizinin ekibi bugün acı bir kayıp yaşadı.

Acı gün

Diriliş Ertuğrul, Söz, Kut'ül Amare, Bir Zamanlar Çukurova ve Avlı gibi birçok diziye ışık teminatı sağlayan Cem Kaygusuz hayatını kaybetti. Henüz 49 yaşında olan Kaygusuz'un 2 çocuğu var.

Cem Kaygusuz'un naaşı bugün Şakirin Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Kaan Taşaner sürprizi olabilir

İlk sezon dizide Ertuğrul'un ağabeyi rolünde olan Kaan Taşaner Gündoğdu karakteriyle tekrar diziye dönebileceğinin sinyallerini vermişti.

Bir alışveriş merkezi çıkışında görüntülenen oyuncu; “Bildiğiniz gibi 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden ayrılmıştım, tekrar dönüş yapabilirim. Şu an net bir şey yok, görüşmeler devam ediyor, bakalım bekleyip göreceğiz” dedi. Oyuncu dizide rol gereği başka bir obaya göç etmiş ve bu şekilde diziden ayrılmıştı.

Kaan Taşaner.
Kaan Taşaner.

Engin Altan'ın son senesi

Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan diziye bu sene veda edecek. Dizi sayesinde oldukça sevilen ve birçok ödüle de layık görülen oyuncunun karakterinin sona gelmesiyse sevenlerini oldukça üzdü.
Gelecek sene ismi Osman Gazi olarak değişecek diziye Burak Özçivit dahil olacak.

Özçivit bu haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >