Dominik'teki kan donduran cinayetin detayları netleşti!

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı

Survivor'da kameraman olarak görev yapan Alper Baycın'ın ölümünün ardındaki sır perdesi aralandı! İşte detaylar...

Dominik'te yapılan Survivor yarışmasında kameraman olarak görev yapan Alper Baycın'ın gaspçılar tarafından bıçaklanarak öldürülmesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İşte detaylar!
Gündeme bomba gibi düşen cinayetin ardındaki sır perdesi aralandı. Alınan bilgiye göre; Alper Baycın'ı gözüne kestiren gaspçılar, uzun süre kaldığı otelden çıkmasını bekledi. Baycan'ın çekimler için otelden çıktığı anda önünü kesip telefonunu ve çantasını isteyen gaspçılar, istediklerini alamayına Baycan'ı kalbinden bıçakladı. Gaspçılar olay yerinden kaçarken kanlar içinde yere yığılan Alper Baycan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
İşte detaylar! Gündeme bomba gibi düşen cinayetin ardındaki sır perdesi aralandı. Alınan bilgiye göre; Alper Baycın'ı gözüne kestiren gaspçılar, uzun süre kaldığı otelden çıkmasını bekledi. Baycan'ın çekimler için otelden çıktığı anda önünü kesip telefonunu ve çantasını isteyen gaspçılar, istediklerini alamayına Baycan'ı kalbinden bıçakladı. Gaspçılar olay yerinden kaçarken kanlar içinde yere yığılan Alper Baycan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >