Fahriye Evcen, oğlunu emanet edecek kişiyi buldu

Fahriye Evcen, doğum yaptıktan sonra uzun süre çalışmayacağını söyledi.
Fahriye Evcen, doğum yaptıktan sonra uzun süre çalışmayacağını söyledi.

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Hamileliğinin son ayına giren ve erkek bebek bekleyen Evcen oğlunu kime emanet edeceğini buldu. Oyuncu ''Oğlumu dadıya değil, anneme emanet edeceğim'' dedi.

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen geçtiğimiz yıl Burak Özçivit'le dünayevine girdi. Çalıkuşu dizisinde tanışan ve evlenen ikili, şu sıralar ilk çocuklarını kucaklarına almayı bekliyor. 8.5 aylık hamile olan Evcen oğluna, 'Karan' ismini taktı. Oğlunu ayın 20'sinde dünyaya getirmesi beklenen güzel oyuncunun, normal doğum yapmakta ısrarlı olduğu ve bunun için hastaneye kontrole gittiği iddia edildi.

Oğlunu annesine emanet edecek

Sık sık kontrole giden Fahriye Evcen ve Burak Özçivit oğulları Karan için şimdiden sosyal medya hesabı açmalarıyla günlerce konuşulmuştu. Son yıllarda kadınların sıkça başvurduğu sezaryenden kaçınan oyuncu, bebeğini normal doğumla kucağına almakta ısrarlı. Kendisi ve bebeğinin sağlığı için normal doğum isteyen Evcen,"Bakıcı yerine oğlumu Almanya'dan gelecek anneme emanet edeceğim'' dedi.

Fahriye Evcen ilk çocuğuna hamile.
Fahriye Evcen ilk çocuğuna hamile.

Marka yüz değiştirdi

8.5 aylık hamile olan Fahriye Evcen işlerine de ara verdi. Koton markası ile uzun süredir çalışan ve başarılı illere imza atan oyuncu hamileliliği sonrası anlaşması da askıya alındı. Marka oyuncunun yerine ekranların sevilen yüzü Bensu Soral'ı getirdi.

Bensu Soral.
Bensu Soral.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >