Hadise: Bankacımı çok seviyorum

Hadise, ev aldığına dair iddiaları yalanladı.
Hadise, ev aldığına dair iddiaları yalanladı.

Şarkıcı Hadise'nin geçtiğimiz günlerde, ev almak için bankaya gittiği ancak kredi alamadığı iddia edilmişti. Önceki akşam bir arkadaşının doğum günü kutlaması çıkışında görüntülenen şarkıcı iddialarla ilgili, ''Öyle bir şey yok, ben bankacımı çok seviyorum'' dedi.

Ailesi ile ilgili sorunlarla gündeme gelen, O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyeliğini yapan Hadise bunların yanında maddi konularla ilgili de gündemden düşmüyor. En son yüklü bir miktar para ödeyerek lüks bir villaya taşınan şarkıcı geçtiğimiz günlerde yine bir ve konusu ile gündeme geldi.

'Bankacımı seviyorum'

Önceki akşam arkadaşının doğum günü çıkışında görüntülenen Hadise gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şarkıcı, ''Her bankaya girdiğimizde ev almıyoruz. İnsanlar başka şeyler için de bankaya girebilir.Ben bankacımı çok seviyorum mesela. Ara sıra onunla kahve içiyorum'' diyerek hakkında çıkan ev almasına yönelik iddiaları yalanladı.

Olduka zor günler geçiren Hadise, kısa bir süre önce annesinin intihar ettiğine dair iddialar gündeme gelmişti.
Olduka zor günler geçiren Hadise, kısa bir süre önce annesinin intihar ettiğine dair iddialar gündeme gelmişti.

5 milyon TL'Lik reklam anlaşması yaptı

Hadise yaptığı reklam anlaşmasıyla gündeme oturdu. Bir içecek firmasıyla reklam anlaşması yaptığı ortaya çıktı. Açıkgöz'ün oynayacağı reklamdan alacağı ücret de belli oldu. Bir içecek firmasıyla anlaşan şarkıcının bu anlaşmadan yıllık 5 milyon TL kazanacağı öğrenildi. Bir yıllık anlaşmanın 3,5 milyon TL'sini peşin aldığı konuşuluyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >