Hayatını kaybeden yarışmacının annesini Acun Ilıcalı teselli etti

Acun Ilıcalı, hayatını kaybeden yarışmacısı Nazar Nur Kaya'nın annesini teselli etti.
Acun Ilıcalı, hayatını kaybeden yarışmacısı Nazar Nur Kaya'nın annesini teselli etti.

Katıldığı O Ses Çocuklar yarışma programıyla tanınan 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü isimler, son yolculuğunda küçük kızı yalnız bırakmadı.

O Ses Çocuklar yarışmasıyla adını duyuran Nazar Nur Kaya'nın cenaze törenine başta ailesi, sevenleri olmak üzere yarışma programı yapımcısı Acun Ilıcalı, şarkıcı Murat Boz ve Hadise Açıkgöz katıldı.

Bazı aile bireyleri cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Bu sırada 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya'nın annesi fenalık geçirdi. Fenalık geçiren anneyi, bir süre Acun Ilıcalı teselli etti.

Ünlü isimler son yolculuğunda yalnız bırakmadı
Ümraniye'de tedavi gördüğü hastanede yanlış iğne sonucu öldüğü iddia edilen Nazar Nur Kaya için Kasımpaşa'da bulunan Büyük Camii'de ikindi vakti cenaze töreni düzenledi. Törene başta ailesi ve sevenleri olmak üzere, yarışma programı yapımcısı Acun Ilıcalı, şarkıcı Murat Boz ve Hadise Açıkgöz katıldı. Bazı aile bireyleri cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.
Ünlü isimler son yolculuğunda yalnız bırakmadı Ümraniye'de tedavi gördüğü hastanede yanlış iğne sonucu öldüğü iddia edilen Nazar Nur Kaya için Kasımpaşa'da bulunan Büyük Camii'de ikindi vakti cenaze töreni düzenledi. Törene başta ailesi ve sevenleri olmak üzere, yarışma programı yapımcısı Acun Ilıcalı, şarkıcı Murat Boz ve Hadise Açıkgöz katıldı. Bazı aile bireyleri cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.
"Güzelim ülkeme bunu yakıştıramıyorum"
Cenaze namazının ardından konuşan şarkıcı Hadise Açıkgöz, “Güzelim ülkeme bunu hiç yakıştıramıyorum. Nazarın ailesine Allah'tan sabır ve güç diliyorum. Çok üzgünüz, daha da bir şey diyemiyorum" açıklamasında bulundu.
"Güzelim ülkeme bunu yakıştıramıyorum" Cenaze namazının ardından konuşan şarkıcı Hadise Açıkgöz, “Güzelim ülkeme bunu hiç yakıştıramıyorum. Nazarın ailesine Allah'tan sabır ve güç diliyorum. Çok üzgünüz, daha da bir şey diyemiyorum" açıklamasında bulundu.
"Maalesef doktor hatası"
Nazar Nur Kaya'nın ablası Hatice Kaya da, “Allah'ın takdiri ama maalesef doktor hatası. Bu hatanın ortaya çıkması adaletin yerini bulması gerekir. Savcılığa gereken ifadeyi verdik. Bundan sonra da savcımız, avukatımız sayesinde gerçek ortaya çıkacaktır. Bu gerçekle birlikte Nazar da rahat edecektir" ifadelerini kullandı.
"Maalesef doktor hatası" Nazar Nur Kaya'nın ablası Hatice Kaya da, “Allah'ın takdiri ama maalesef doktor hatası. Bu hatanın ortaya çıkması adaletin yerini bulması gerekir. Savcılığa gereken ifadeyi verdik. Bundan sonra da savcımız, avukatımız sayesinde gerçek ortaya çıkacaktır. Bu gerçekle birlikte Nazar da rahat edecektir" ifadelerini kullandı.
Nazar'ın son sözleri yürek burktu!
2014 yılında O Ses Türkiye yarışmacısına katılan Nazar Nur Kaya, dün hayatını kaybetti. 16 yaşındaki kardeşinin cenazesini almaya giderken telefonla Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan abla Hatice Kaya, kardeşinin son sözlerini anlattı:"Acımız çok büyük. mide bulantısı ve kusmayla hastaneye gittik önce teşhis koyamadılar. Tedavi sürecinde ne oldu anlamadık. Yoğun bakımda boyunda bir kateter takıldı ve uyanmamasına sebep oldu. Nazar'ın son kelimesi 'Alamayacaksınız, beni bırakmayacaklar' oldu. İlk gittiğimiz tahlillerinde de belli bütün organları tertemizdi. Nasıl oldu 6 günden bütün organları mahvoldu anlamadık. Bu tedavinin bir açıklaması olmalı. Ben kardeşimi sadece böbrek rahatsızlığıyla hastaneye götürdüm."
Nazar'ın son sözleri yürek burktu! 2014 yılında O Ses Türkiye yarışmacısına katılan Nazar Nur Kaya, dün hayatını kaybetti. 16 yaşındaki kardeşinin cenazesini almaya giderken telefonla Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan abla Hatice Kaya, kardeşinin son sözlerini anlattı:"Acımız çok büyük. mide bulantısı ve kusmayla hastaneye gittik önce teşhis koyamadılar. Tedavi sürecinde ne oldu anlamadık. Yoğun bakımda boyunda bir kateter takıldı ve uyanmamasına sebep oldu. Nazar'ın son kelimesi 'Alamayacaksınız, beni bırakmayacaklar' oldu. İlk gittiğimiz tahlillerinde de belli bütün organları tertemizdi. Nasıl oldu 6 günden bütün organları mahvoldu anlamadık. Bu tedavinin bir açıklaması olmalı. Ben kardeşimi sadece böbrek rahatsızlığıyla hastaneye götürdüm."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >