İngiliz Kraliyeti'nin küçük gelini doğum koçu tuttu

​Sussex Düşesi Meghan Markle.
​Sussex Düşesi Meghan Markle.

Sussex Düşesi Meghan Markle ilk çocuğuna hamile. Geçtiğimiz günlerde sahte hamilelik iddialarıyla gündeme gelen Markle nisan ayında çocuğunu kucağına alacak. Doğumuna şimdiden hazırlanmaya başlayan Düşes'in doğum koçu tuttuğu öğrenildi.

Nisan ayındaki doğumuna şimdiden hazırlanmaya başlayan Meghan Markle, doğum öncesi, esnası ve sonrasında kendisine destek olması için bir doğum koçuyla anlaştı. Markle, saray geleneğini yıkarak, kraliyet içinde bir doğum koçuyla doğuma girecek olan ilk kişi olacak.

Kendisine destek olması için koç tuttu

Düşeş, kraliyete uygun olamayan adetlerden birini daha yerine getirecek. Markle doğumda kendisine destek olması için bir doğum koçuyla anlaştı.

Meghan'ın son katıldığı etkinlikten bir kare.
Meghan'ın son katıldığı etkinlikten bir kare.

Sık sık saraya geliyor

Doğum koçu, kadına doğum öncesinde, doğum sırasında ve doğum sonrasında fiziksel ve duygusal olarak sürekli destek sağlayan, bu konuda eğitimli ve deneyimli kişiye deniyor. Sadece doğum yapan kadına değil eşine de destek oluyor ve Düşes’in anlaştığı doğum koçunun da Kensington Sarayına çok sık geldiği belirtildi.

Reuters.
Reuters.

Reuters.
Reuters.

Markle destek oluyor

Doğum koçunun Markle’a destek olduğu ve bu ismin Lauren Mishcon olduğu söylentiler arasında. Üç çocuk annesi olan 40 yaşındaki Mishcon’ın, Prens Harry’ye de, doğum yaparken eşine nasıl destek olacağını öğrettiği öne sürüldü.

Reuters.
Reuters.

Markle bebeğini,Prens William’ın eşi Kate Middleton’ın üç çocuğunu doğurduğu hastane olan Londra’daki St Mary's Hastanesi’nin Lindo Wing kliniğinde yapacak.

Reuters.
Reuters.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >