İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in eli morluklar içinde

İngiltere Kraliçesi  Elizabeth Alexandra Mary Windsor.
İngiltere Kraliçesi Elizabeth Alexandra Mary Windsor.

İngiltere'nin 92 yaşında Kraliçesi Elizabeth Ürdün Kralı II. Abdullah'ı, Buckingham Sarayı'nda ağırladı. İkilinin tokalaşması sırasında Kraliçenin elindeki morluk dikkat çekti. Sağlık durumu ile ilgili sosyal medyadan binlerce yorum yapılmasına rağmen saray konuya sessiz kaldı.

İngiltere'de 67 yıldır tahtta bulunan Kraliçe Elizabeth'in her adımı yakından takip ediliyor. İngiliz basını ve sosyal medya, Ürdün Kralı II. Abdullah ve eşini ağırlayan Kraliçe'nin elindeki detaya dikkat çekti. Fotoğraf çekiminin ardından Kraliçe Elizabeth'in elindeki morluk dikkat çekerken, sosyal medyada Kraliçe'nin sağlık durumuyla ilgili binlerce mesaj paylaşıldı.

 Elizabeth'in gündeme düşen o fotoğrafı.
Elizabeth'in gündeme düşen o fotoğrafı.

Saray sessiz

Kraliçe'nin açıklanmayan bir hastalığı olduğuna varan yorumlar yapılırken, kimileri de sükunet çağrısı yaptı. Kraliçe'nin 92 yaşında olduğunu hatırlatan bir kullanıcı, "Millet, sakin olun. Kraliçe 92 yaşında ve o yaşta küçük darbeler bile böyle izlere sebep olabiliyor" dedi. Buckingham Sarayı ise, Kraliçe'yle ilgili teorilere rağmen açıklama yapmaktan kaçındı.

Meghan'a yaptığı sürprizle konuşulmuştu

Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın saraydan taşınarak İngiltere'deki Frogmore Cottage'daki evlerine çıkacakları duyurulmuştu.Gelecek aylarda taşınması beklenen çift, Kraliçe Elizabeth'ten paranın satın alamayacağı değerde bir ev hediyesi alacakları konuşuluyor. Elizabeth, 1 milyondan fazla resim, mobilya ve özel parçanın yer aldığı ve dünyanın en büyük özel koleksiyonu olan Kraliyet Sanat Koleksiyonu'ndan çiftin istedikleri parçaları almasına izin verdi.

Meghan Markle ve Kraliçe.
Meghan Markle ve Kraliçe.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >