İngiltere Kraliyet ailesinde ayrılık rüzgarları esiyor

İngiliz Kraliyet ailesi.
İngiliz Kraliyet ailesi.

İngiltere Kraliyet ailesinin küçük gelini Sussex Düşesi Meghan Markle'nin Kate Middleton ile anlaşamadığı uzun zamandır konuşuluyordu. Gelen bilgiler, Meghan'ın sorun çıkardığı, Düşes Middleton ile anlaşamaması yüzünden iki prensin arasının açıldığı yönünde. Ayrıca Markle, bir yasağı daha çiğneyerek bebeği için baby shower partisi yaptı.

İngiliz kraliyet ailesinin gelinleri arasındaki sular durulmuyor. Son zamanlarda çok fazla gündeme gelen gelinlerden Meghan Markle ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı. Bu iddialara göre Meghan'ın Kate Middleton ile anlaşamadığı ve bu durumun Prensler William ve Harry arasında gerginlik yarattığı yönünde.

Sinir krizi geçirmişti

Geçtiğimiz günlerde Kanada merkezli The Talko adlı bir internet sitesinin yaptığı programda, sarayda çalışan bir hizmetlinin Meghan Markle’ı sinir krizi geçirirken videosunu çektiği iddia edildi. Söylenenlere göre, Meghan hamileliğinin başlarındayken, doğacak bebeğinin kraliyet unvanı alamayacağını, Kate Middleton’ın çocuklarının ise “majesteleri” anlamına gelen “Her Royal Highness” ve “His Royal Highness” unvanlarını alacağını öğrendi.

O an sinir krizi geçirdi ve an be an yaşadıkları, saray çalışanı tarafından görüntülendi.

Meghan Markle.
Meghan Markle.

Her şeyi ayırıyorlar

Prens Harry ve Prens William, yakın bir zamanda sadece evlerini değil, işlerini de ayırmaya hazırlanıyor. İki kardeş resmi görevlerde birlikte yer almayacak. Çıkan haberlere göre artık onların aynı karede yer aldıkları fotoğrafları pek göremeyeceğiz.

Prens William ve ailesi.
Prens William ve ailesi.

Kate Middleton.
Kate Middleton.

Prens Haryy ve Prens William.
Prens Haryy ve Prens William.

Bir yasağı daha çiğnedi

7 aylık hamile olan ve ilk çocuğunu kucağına almak için hazırlık yapan Meghan Markle gizli baby shower partisi yaptı. Gizlice ABD'ye uçan Meghan arkadaşlarıyla buluştu.

Yakın dostu Jessica Mulroney ile Soho’daki Ladurée adlı Fransız restoranında buluştu. Adı açıklanmayan bir kaynak, Markle’ın daha sonra, 15 kişiden oluşan arkadaş grubuyla birlikte Fransız restoranına yakın bir otelde bebek kutlaması yaptığını aktardı. 37 yaşındaki Sussex Düşesi, hafta sonunu geçirdiği ABD’den dün döndü. Yasakları çiğnemesiyle gündeme gelen Düşes'e Kraliçe Elizabeth'in ne diyeceği merak konusu.

Meghan ABD dönüşü böyle görüntülendi.
Meghan ABD dönüşü böyle görüntülendi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >