Kenan Doğulu eşi Beren Saat'i unuttu, ortalık karıştı

Kenan Doğulu ve eşi Beren Saat
Kenan Doğulu ve eşi Beren Saat

2014'te de Amerika-Los Angeles'taki Malibu sahilinde nikah masasına oturan ünlü oyuncu Beren Saat ve popçu Kenan Doğulu, geçtiğimiz günlerde bebek haberleriyle gündem olmuştu. Beren Saat'in bir süredir tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmaya çalıştığı yönündeki haberler yalanlandı.

Geçtiğimiz akşam Asmalımescit'te görüntülenen Kenan Doğulu, ailesi ve yakın arkadaşları ile birlikte yemek yedi. 44 yaşındaki Doğulu, yemek yedikleri mekanın çıkışında muhabirleri görünce sorulan soruları cevapsız bırakarak hızlı adımlarla lüks aracına bindi.

"Beren'i unuttuk!"
Hızla aracına binen Doğulu, kısa bir süre sonra kapıyı açıp yardımcısına seslenerek; "Vahdet! Beren nerede? Beren'i unuttuk!" dedi.
"Beren'i unuttuk!" Hızla aracına binen Doğulu, kısa bir süre sonra kapıyı açıp yardımcısına seslenerek; "Vahdet! Beren nerede? Beren'i unuttuk!" dedi.
Sık sık bir arada görüntü veriyorlar
Ayrılık haberleriyle sık sık gündeme gelen Beren Saat Kenan Doğulu çifti, şu sıralar sık sık bir arada görüntüleniyor.
Sık sık bir arada görüntü veriyorlar Ayrılık haberleriyle sık sık gündeme gelen Beren Saat Kenan Doğulu çifti, şu sıralar sık sık bir arada görüntüleniyor.
Malibu'da evlendiler
Ünlü oyuncu Beren Saat ve Kenan Doğulu, Los Angeles, Malibu'da kumsalda gerçekleşen düğünle dünya evine girmişti. Yaklaşık 2,5 yıllık birlikteliğin ardından nikah masasına oturan çift, Los Angeles'ta mutlu sona ulaştı. Törene çiftin aileleri başta olmak üzere Belçim Bilgin, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Hilal Saral, Ece Yörenç gibi çok sayıda ünlü isim de katıldı.
Malibu'da evlendiler Ünlü oyuncu Beren Saat ve Kenan Doğulu, Los Angeles, Malibu'da kumsalda gerçekleşen düğünle dünya evine girmişti. Yaklaşık 2,5 yıllık birlikteliğin ardından nikah masasına oturan çift, Los Angeles'ta mutlu sona ulaştı. Törene çiftin aileleri başta olmak üzere Belçim Bilgin, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Hilal Saral, Ece Yörenç gibi çok sayıda ünlü isim de katıldı.
Beren'i arı soktu, konseri iptal etti
Ayrılık haberlerinin ardından objektiflere sürekli birlikte poz veren Beren Saat Kenan Doğulu, konserlerde de ayrılmıyor. Beren Saat'e düşkünlüğü ile bilinen Kenan Doğulu, kendisini izlemeye gelen eşini arı soktu diye konserini iptal etmişti.
Beren'i arı soktu, konseri iptal etti Ayrılık haberlerinin ardından objektiflere sürekli birlikte poz veren Beren Saat Kenan Doğulu, konserlerde de ayrılmıyor. Beren Saat'e düşkünlüğü ile bilinen Kenan Doğulu, kendisini izlemeye gelen eşini arı soktu diye konserini iptal etmişti.
Beren'in hediyesin itiraf etmişti!
Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Instagram'daki takipçileriyle soru – cevap oyunu oynarken 'Boş Sayfa' şarkısının klibi ile sorulan soruyla eşinin kendisine aldığı hediyeyi itiraf etmişti. Klipte kullanılan arabayı eşi Beren Saat'in kendisine hediye aldığını söyleyen Doğulu, bu haberiyle sosyal medyayı salladı.


'Boş Sayfa' klibiyle ilgili soruları yanıtlayan Kenan Doğulu, sosyal medya takipçilerine "Çekim yeri California'daki Joshua Tree bölgesi ve klip yönetmeni de arkadaşım Benjamin Kutsko" açıklamasında bulundu.
Beren'in hediyesin itiraf etmişti! Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Instagram'daki takipçileriyle soru – cevap oyunu oynarken 'Boş Sayfa' şarkısının klibi ile sorulan soruyla eşinin kendisine aldığı hediyeyi itiraf etmişti. Klipte kullanılan arabayı eşi Beren Saat'in kendisine hediye aldığını söyleyen Doğulu, bu haberiyle sosyal medyayı salladı. 'Boş Sayfa' klibiyle ilgili soruları yanıtlayan Kenan Doğulu, sosyal medya takipçilerine "Çekim yeri California'daki Joshua Tree bölgesi ve klip yönetmeni de arkadaşım Benjamin Kutsko" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >