Kraliyet ailesinin gelini elbisesindeki etiketi unutunca rezil oldu

Prens Harry ve eşi Meghan
Prens Harry ve eşi Meghan

Prens Harry ile Mayıs ayında dünya evine giren İngiliz kraliyet gelini ABD'li oyuncu Meghan Markle, bebek bekliyor. Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, 16 günlük Avustralya turunun 10. gününde Pasifik ülkesi Tonga'yu ziyaret etti. Kırmızı halıda yürüyen Prens Harry'nin açık bej takımı ve Meghan'ın giydiği elbise dikkatlerden kaçmadı.

Kraliyet Ailesinin gelini Meghan Markle, geçtiğimiz gün katıldığı bir ziyarette giydiği kırmızı elbisesinden çıkarmayı unuttuğu etiketle rezil oldu. Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, 16 günlük Avustralya turunun 10. gününde Pasifik ülkesi Tonga'yu ziyaret etti. Prens Harry'nin açık bej takımı ve Meghan'ın giydiği elbise kırmızı halıda dikkat çekti.

Pasifik ülkesi Tonga'yu ziyarete gittiler

                                    
                                    
                                    Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, 16 günlük Avustralya turunun 10. gününde Pasifik ülkesi Tonga'yu ziyaret etti. Prens Harry'nin açık bej takımı ve Meghan'ın giydiği elbise kırmızı halıda dikkat çekti.
Pasifik ülkesi Tonga'yu ziyarete gittiler Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, 16 günlük Avustralya turunun 10. gününde Pasifik ülkesi Tonga'yu ziyaret etti. Prens Harry'nin açık bej takımı ve Meghan'ın giydiği elbise kırmızı halıda dikkat çekti.
Etiket detayı gözden kaçmadı!

                                    
                                    Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle çifti, Pasifik ülkesi Tonga'yu ziyaret sırasında kırmızı halıda tüm dikati üzerine çekti. Kraliyet Ailesinin yeni gelini Meghan Markle, geçtiğimiz gün katıldığı bir ziyarette giydiği kırmızı elbisesinden çıkarmayı unuttuğu etiketle rezil oldu.
Etiket detayı gözden kaçmadı! Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle çifti, Pasifik ülkesi Tonga'yu ziyaret sırasında kırmızı halıda tüm dikati üzerine çekti. Kraliyet Ailesinin yeni gelini Meghan Markle, geçtiğimiz gün katıldığı bir ziyarette giydiği kırmızı elbisesinden çıkarmayı unuttuğu etiketle rezil oldu.
Mayıs ayında nikah masasına oturdular

                                    
                                    
                                    Prens Harry ile ABD'li oyuncu Meghan Markle geçtiğimiz mayıs ayında nikah masasına oturdu. Canlı yayınlanan düğünü dünyada milyonlarca kişi seyrederken İngilizler de düğünün yapıldığı Windsor Şatosu önünde düğün heyacanını yaşadı.
Mayıs ayında nikah masasına oturdular Prens Harry ile ABD'li oyuncu Meghan Markle geçtiğimiz mayıs ayında nikah masasına oturdu. Canlı yayınlanan düğünü dünyada milyonlarca kişi seyrederken İngilizler de düğünün yapıldığı Windsor Şatosu önünde düğün heyacanını yaşadı.
Beckham çifti de törene katıldı

                                    
                                    
                                    George ve Amal Clooney, David ve Victoria Beckham, Oprah Winfrey gibi pek çok ünlü yer aldı. Düğüne Meghan Markle'ın yalnızca annesi katıldı. Beckham çifti, düğünün en dikkat çeken isimleri arasındaydı.
Beckham çifti de törene katıldı George ve Amal Clooney, David ve Victoria Beckham, Oprah Winfrey gibi pek çok ünlü yer aldı. Düğüne Meghan Markle'ın yalnızca annesi katıldı. Beckham çifti, düğünün en dikkat çeken isimleri arasındaydı.
Bebek beklediğini açıkladı

                                    
                                    
                                    İngiliz kraliyet tahtının varisi Prens Harry ile ABD'li oyuncu Meghan Markle'dan müjdeli haber geldi. Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, Avustralya, Fiji, Tonga ve Yeni Zelanda'ya gerçekleştirecekleri ve 16 gün sürecek ilk resmi ziyaretlerine başlamak üzere Avustralya'nın Sydney şehrine gitti.
Bebek beklediğini açıkladı İngiliz kraliyet tahtının varisi Prens Harry ile ABD'li oyuncu Meghan Markle'dan müjdeli haber geldi. Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, Avustralya, Fiji, Tonga ve Yeni Zelanda'ya gerçekleştirecekleri ve 16 gün sürecek ilk resmi ziyaretlerine başlamak üzere Avustralya'nın Sydney şehrine gitti.
16 günlük resmi ziyarete çıktılar

                                    
                                    
                                    19 Mayıs'ta görkemli bir törenle evlenen Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle'ın 16 gün sürecek resmi ziyaretlerine çıktıklarında Kensington Sarayı, Megan Markle'ın hamile olduğunu duyurmuştu. Meghan Markle ve eşi Prens Harry'nin Avusturalya gezisindeki ilk durakları Sidney oldu.
16 günlük resmi ziyarete çıktılar 19 Mayıs'ta görkemli bir törenle evlenen Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle'ın 16 gün sürecek resmi ziyaretlerine çıktıklarında Kensington Sarayı, Megan Markle'ın hamile olduğunu duyurmuştu. Meghan Markle ve eşi Prens Harry'nin Avusturalya gezisindeki ilk durakları Sidney oldu.
Çift, ilk bebek hediyesini aldı

                                    
                                    
                                    Çift, Sidney'de bebek tebriklerini kabul etmek için gittikleri ziyaret sırasında pek çok bebek hediyesi aldı. Prens Harry ve Megan Markle'ın ilk hediyesi oyuncak kanguru ve bebek botu oldu.Avustralya Kraliyet Alayı Generali Peter Cosgrove ve eşi tarafından karşılanan Markle ve Harry'ye bir oyuncak kanguru hediye edildi. Düşes Markle, hediyeyi alırken, "İlk bebek hediyemiz" açıklamasında bulundu. Çifte aynı zamanda bebek botları da hediye edildi. Megan Markle'ın karnı da dikkatlerden kaçmadı.
Çift, ilk bebek hediyesini aldı Çift, Sidney'de bebek tebriklerini kabul etmek için gittikleri ziyaret sırasında pek çok bebek hediyesi aldı. Prens Harry ve Megan Markle'ın ilk hediyesi oyuncak kanguru ve bebek botu oldu.Avustralya Kraliyet Alayı Generali Peter Cosgrove ve eşi tarafından karşılanan Markle ve Harry'ye bir oyuncak kanguru hediye edildi. Düşes Markle, hediyeyi alırken, "İlk bebek hediyemiz" açıklamasında bulundu. Çifte aynı zamanda bebek botları da hediye edildi. Megan Markle'ın karnı da dikkatlerden kaçmadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >