Meghan Markle'ın ablası: Meghan kalpsiz biri

Düşes'in ailesiyle ilgili sorunlar gündemden düşmüyor.
Düşes'in ailesiyle ilgili sorunlar gündemden düşmüyor.

İngiltere Kraliyet ailesinin küçük gelini Sussex Düşesi Meghan Markle geçtiğimiz günlerde babasına yazdığı mektupla gündeme gelmişti. ''Eşim babam gibi olmasın'' diyen Meghan'a üvey ablasından cevap geldi. Abla Samantha Markle, ''Meghan'ın bir kalbi yok'' dedi.

İngiltere Kraliyet ailesinin gelini Düşes Meghan Markle'ın arkadaşlarından gelen bilgiye göre babasına mektup göndererek hayatını zorlaştırmayı bırakmasını istediğini söylemesi gazetecileri harekete geçirdi. Düğüne günler kala babası Thomas Markle’ın paparazzilere anlaşmalı pozlar vermesiyle sarsılan Meghan’ın babasına yazdığı mektup İngiliz basınının eline geçmişti.

Kalbimi parçalara ayırdın

Meghan'ın babasına yazdığı mektupta şu detaylar ortaya çıktı:

  • “Baba, bu yolu neden seçtin anlamıyorum. Yaptıkların kalbimi milyonlarca parçaya ayırdı. Basına beni aradığını ve düğüne gelemeyeceğini söylediğini anlatmıştın. Beni aramadın bile. Seni sadece korudum, sevdim ve savundum. Yalan söylemeyi ve daha fazla acıya sebep olmayı bırak.”

Ablası açıklama yaptı

Sussex Düşesi Meghan Markle’ın başı, yine ailesiyle dertte. Düşes’in üvey ablası Samantha Markle, İngiltere’de cuma günü TV’de yayınlanan, 'Meghan and the Markles: A Family at War' adlı belgeselde yer aldı.

Samantha Markle, kız kardeşiyle ilgili olarak, “Onun bir kalbi yok. Oysa babasını rahat ettirmek, karşılık vermek, yaşlılıkta rahat olmasını sağlamak için elinden geleni yapabilir, sevgi dolu ve zarif olabilirdi. Kalbi mi kırılmış? Hayır, asıl babamın kalbi kırıldı. Kendini mağdur olarak gösteremez.” dedi.

Samantha Markle.
Samantha Markle.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >