Nuray Hafiftaş'ın cenazesinde büyük ayıp!

Nuray Hafiftaş
Nuray Hafiftaş

Usta sanatçı Nuray Hafiftaş'ın cenazesinde büyük ayıp! Yarışa girdiler

Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçının sevenleri camiye akın ederken törene katılan bazı vatandaşlar fotoğraf çekme yarışına girdi.

Çok sayıda ünlü isim katıldı
Hafiftaş için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Teşvikiye Camii'nde devlet töreni düzenlendi. Törene, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, CHP Milletvekili Gürsel Tekin, İzzet Altınmeşe, Orhan Gencebay, İzzet Yıldızhan, Alişan ve sanat camiasından çok sayıda isim katıldı.
Çok sayıda ünlü isim katıldı Hafiftaş için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Teşvikiye Camii'nde devlet töreni düzenlendi. Törene, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, CHP Milletvekili Gürsel Tekin, İzzet Altınmeşe, Orhan Gencebay, İzzet Yıldızhan, Alişan ve sanat camiasından çok sayıda isim katıldı.
''O bizim yavrumuzdu''
Sanatçının tabutunun üzerine kırmızı karanfiller bırakan sevenleri, ünlü sanatçı için dualar okudu. Orhan Gencebay, "Son derece üzgünüz. Nuray'ımızı kaybettik. O bizim yavrumuzdu. Her şeyiyle harika bir insandı Allah gani gani rahmet eylesin" şeklinde konuştu.
''O bizim yavrumuzdu'' Sanatçının tabutunun üzerine kırmızı karanfiller bırakan sevenleri, ünlü sanatçı için dualar okudu. Orhan Gencebay, "Son derece üzgünüz. Nuray'ımızı kaybettik. O bizim yavrumuzdu. Her şeyiyle harika bir insandı Allah gani gani rahmet eylesin" şeklinde konuştu.
Cenazede büyük ayıp!
Ünlü sanatçının cenaze törenine katılan bazı vatandaşların fotoğraf çekme yarışına girmesi, dikkatlerden kaçmadı.
Cenazede büyük ayıp! Ünlü sanatçının cenaze törenine katılan bazı vatandaşların fotoğraf çekme yarışına girmesi, dikkatlerden kaçmadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >