O kare sosyal medyayı salladı! Hande Yener Seren Serengil'in öyle bir fotoğrafını paylaştı ki

Hande seren
Hande seren

Ortalık karıştı! Ünlü şarkıcı Hande Yener, Seren Serengil'in öyle bir fotoğrafını paylaştı ki...

Önce Seren Serengil Gülben Ergen davası, ardından Demet Akalın Yeşim Salkım kavgası ve şimdi de sırada Seren Serengil Hande Yener atışması başladı.

Ünlüler dünyası birbirine girdi!
Kendisinin en çok dinlenen şarkıcı olduğuna inanmayıp propaganda yapan Seren Serengil'i yaylım ateşine tutan Hande Yener, sosyal medya hesabından öyle bir fotoğraf paylaştı ki...
Ünlüler dünyası birbirine girdi! Kendisinin en çok dinlenen şarkıcı olduğuna inanmayıp propaganda yapan Seren Serengil'i yaylım ateşine tutan Hande Yener, sosyal medya hesabından öyle bir fotoğraf paylaştı ki...
"Bunu araştıracağım!"
Tartışma, Seren Serengil'in sunuculuğunu yaptığı programda başladı. Serengil'in telifmetre araştırmasında Hande Yener'in ilk sırada çıkmasına inanmaması ve "Bunu araştıracağım" demesi üzerine kavga başladı.
"Bunu araştıracağım!" Tartışma, Seren Serengil'in sunuculuğunu yaptığı programda başladı. Serengil'in telifmetre araştırmasında Hande Yener'in ilk sırada çıkmasına inanmaması ve "Bunu araştıracağım" demesi üzerine kavga başladı.
Hande'den skandal cevap!
Telifmetre araştırmasında radyolarda şarkıları en çok çalınan isim olarak Hande Yener'in çıkmasına sunduğu magazin programında şüpheyle yaklaşan Seren Serengil'e Hande Yener'den skandal bir cevap geldi.
Hande'den skandal cevap! Telifmetre araştırmasında radyolarda şarkıları en çok çalınan isim olarak Hande Yener'in çıkmasına sunduğu magazin programında şüpheyle yaklaşan Seren Serengil'e Hande Yener'den skandal bir cevap geldi.
"Aa serenmetreye bakıyor"
Serengil'in hakkında yaptığı yoruma sinirlenen Hande Yener sosyal medya hesabından Seren Serengil'in üstsüz bir fotoğrafını paylaşarak "Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor" notunu ekledi.
"Aa serenmetreye bakıyor" Serengil'in hakkında yaptığı yoruma sinirlenen Hande Yener sosyal medya hesabından Seren Serengil'in üstsüz bir fotoğrafını paylaşarak "Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor" notunu ekledi.
"Bu kafalar hangi kafalar Hande" 
Serengil bu videonun ardından Yener'in klibiden bir fotoğraf paylaşarak, "Bu kafalar hangi kafalar Hande" notunu ekledi.
"Bu kafalar hangi kafalar Hande" Serengil bu videonun ardından Yener'in klibiden bir fotoğraf paylaşarak, "Bu kafalar hangi kafalar Hande" notunu ekledi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >