Prens Harry ve Meghan Markle Yeni Zelanda'yı unutmadı

Meghan Markle ve Prens Harry Yeni Zelanda'yı unutmadı.
Meghan Markle ve Prens Harry Yeni Zelanda'yı unutmadı.

50 Müslüman'ın hayatını kaybettiği terör saldırısından sonra yaralarını sarmaya çalışan Yeni Zelanda'ya bir başsağlığı ziyareti de İngiliz Kraliyet ailesinden geldi. Prens Harry ve eşi Meghan Markle hayatını kaybedenler için başsağlığı dileğinde bulundu. Kraliyet çifti, geleneksel Yeni Zelanda selamı verip not yazmayı ihmal etmedi.

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde, cuma namazı sırasında iki camiye düzenlenen terör saldırısında 50 kişi şehit oldu. Saldırıdan sonra yakalanan teröristin ise Türkler için yazdığı manifestolar ortaya çıktı. Dünya çapında kınanan bu saldırı için başsağlığı dilekleri ve destekler gelmeye devam ediyor. Bu başsağlığı dileklerinden birisi de İngiliz Kraliyet ailesinden geldi.

Meghan ve Harry Yeni Zelanda'yı unutmadı

Meghan Markle ve Prens Harry, Yeni Zelanda’nın Christchurch şehrindeki terör saldırısında hayatını kaybeden 50 kişiyi için Londra’daki Yeni Zelanda Maslahatgüzarlığı’nı ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Başsağlığ ziyaretinde Yeni Zelanda Maslahatgüzarı Jerry Mateparae tarafından kapıda karşılanan Sussex Dükü ve Düşesi, Yeni Zelanda’nın geleneksel Hongi burun selamını verdi.

Megahn Markle, Yeni Zelanda’nın geleneksel Hongi burun selamını verdi.

Meghan, Ölenlerin anısına çiçek bırakan kraliyet çifti, başsağlığı defterine duygusal bir not da yazdı.
Meghan, Ölenlerin anısına çiçek bırakan kraliyet çifti, başsağlığı defterine duygusal bir not da yazdı.

Kraliyet çifti, “Sizinleyiz” notunu yazdıkları deftere bir de Yeni Zelanda dilinde “Derin hislerimizle” anlamına gelen “Aroha nui” yazmayı da ihmal etmedi.

Doğum iznine çıktı

Geçtiğimiz günlerde gizlice ABD'ye giden ve doğacak çocuğu için baby shower partisi yapan Düşes'in 500 bin dolar harcaması İngiltere basınında tepkiye neden olmuştu.

Son gelen açıklamalara göre Meghan Markle kraliyetin yoğun programlarında artık boy göstermeyecek. Büyük ihtimalle bir sonraki medya önüne çıkışında kucağında sarayın son veliahtı olacak.

Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.
Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >