Meghan Markle'ın 500 bin dolarlık ABD ziyareti

Meghan Markle.
Meghan Markle.

7 aylık hamile olan ve ilk çocuğunu kucağına almak için hazırlık yapan Meghan Markle gizli baby shower partisi yaptı. Gizlice ABD'ye uçan Meghan Markle, yakın dostu Jessica Mulroney ile Soho’daki Ladurée adlı Fransız restoranında buluştu. Adı açıklanmayan bir kaynak, Markle’ın daha sonra, 15 kişiden oluşan arkadaş grubuyla birlikte Fransız restoranına yakın bir otelde bebek kutlaması yaptığını aktardı. Bu beş günlük seyahatin ise 500 bin dolarlıklık olduğu konuşuluyor.

Gündemden düşmeyen eski yıldız Meghan Markle ve Kraliyet'in küçük oğlu Prens Harry ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor. Şu sıralar hamileliğinin son aylarına doğru giden Markle her gün yeni bir haberle gündeme geliyor. Gizlice ABD'ye giden ve doğacak çocuğu için baby shower partisi yapan Düşes'in 500 bin dolar harcadığı gelen haberler arasında.
Meghan Markle ABD dönüşü;

Özel jetle geldi

7 aylık hamile olan Meghan, New York'taki Upper East Side adlı otelde ünlü arkadaşları Amal Clooney ve Serena Williams’la doğacak bebeği için kutlama yaptıktan sonra dün Londra’ya dönmek üzere özel bir lüks jete binerken görüntülendi.

Meghan jete binerken böyle görüntülendi.
Meghan jete binerken böyle görüntülendi.

İngiliz basını, Markle’ın kullandığı özel jetin New York’tan Londra’ya uçuş maliyetinin 125 bin dolar olduğunu yazdı.

Gidiş dönüş 250 bin dolar

37 yaşındaki Düşes'in sadece New York ile Londra arasındaki gidiş geliş maliyeti 250 bin dolar.

Kensington Sarayı, Düşes’in ABD ziyaretinin özel bir plan olduğunu ve özel bütçeden karşılandığını açıkladı. Açıklamada, Markle’ın güvenlik ziyaret detayları verilmedi. Baby shower’ın yapıldığı özel suite 150 bin dolar, Düşes’in beş gece kaldığı The Mark Hotel’e 10 bin dolar, özel korumalara 14 bin dolar ödendiği açıklandı.

Sahte hamilelik iddialarıyla gündeme gelmişti

Sosyal medyada ve basında seslerini giderek daha çok duyuran bir grup insan, Meghan Markle'ın aslında hamile olmadığını ileri sürmüştü. Bu grubun en çok tekrarladığı görüşe göre hamileliğin sahte olmasının en önemli göstergesi Markle'ın karnı. Bu görüşü savunanlar Düşesin karnının bir gün daha büyük bir gün daha küçük göründüğünü, bazen de normal bir hamile karnı görüntüsünden farklı şekillere büründüğünü ileri sürüyor. Ayrıca Markle'nin kilo almaması da gündemdeki diğer iddialardan.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >