Ünlü sanatçı Sıla, Ahmet Kural ile yaşadığı olaydan sonra hastaneye kaldırıldı

Ahmet Kural'dan dayak yediği iddia edilen Sıla Gençoğlu, hastaneye kaldırıldı.
Ahmet Kural'dan dayak yediği iddia edilen Sıla Gençoğlu, hastaneye kaldırıldı.

Ünlü şarkıcı Sıla, Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na giden Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla ifadesinde "Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" açıklamasında bulundu.

Şarkıcı Sıla'nın şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olduğu Ahmet Kural'ın ifade çağrılmasından sonra Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir adliye önünde açıklama yaptı.

"Vücudunun değişik yerlerinde, kafasında ve kulaklarında ciddi ekimozlar var, tedavisi devam ediyor."


"Tanıklar dinlenecek"
Avukat Rezan Epözdemir'in açıklamaları şöyle:"Bir kısım tanıklar beyanda bulunmak istedi. Birisi beyanda bulunacak. Soruşturmanın gizliliğiyle ilgili. Bu tanıkları olaya ilişkin bilgiye haiz olan tanıklar olacak. Bunlar bir şekilde sabah bir kısmı magazin programlarında da yer aldı. Menajerine de mailler atılmış. Başsavcılık makamı uygun gördü, tanıklar dinlenecek. Soruşturmanın bir an önce nihayete ermesini bekliyoruz biz. Varsa kanun arama özgürlüğümüzü kullanacağız. Yoksa da saygı duyacağız."
"Tanıklar dinlenecek" Avukat Rezan Epözdemir'in açıklamaları şöyle:"Bir kısım tanıklar beyanda bulunmak istedi. Birisi beyanda bulunacak. Soruşturmanın gizliliğiyle ilgili. Bu tanıkları olaya ilişkin bilgiye haiz olan tanıklar olacak. Bunlar bir şekilde sabah bir kısmı magazin programlarında da yer aldı. Menajerine de mailler atılmış. Başsavcılık makamı uygun gördü, tanıklar dinlenecek. Soruşturmanın bir an önce nihayete ermesini bekliyoruz biz. Varsa kanun arama özgürlüğümüzü kullanacağız. Yoksa da saygı duyacağız."
"Sanatçının saldırıya maruz kalması kabul edilemez"
Avukat sözlerine şöyle devam etti:"Sıla'nın psikolojik durumu merak ediliyor. Biraz önce yanındaydım. Tabi çok zor, kabul edilebilir değil. Bir kadının sanatçının saldırıya maruz kalması kabul edilemez. Benzer travmaları gördük. Sıla'nın da yaşadıkları kolay değil. 45 dakika süren ağır şiddet var. Bizi aradığında da olayın şokunu yeni atlatmıştı. Ertesi gün doktora götürdük. Koruma talebimizi de başvurmuş olduk."
"Sanatçının saldırıya maruz kalması kabul edilemez" Avukat sözlerine şöyle devam etti:"Sıla'nın psikolojik durumu merak ediliyor. Biraz önce yanındaydım. Tabi çok zor, kabul edilebilir değil. Bir kadının sanatçının saldırıya maruz kalması kabul edilemez. Benzer travmaları gördük. Sıla'nın da yaşadıkları kolay değil. 45 dakika süren ağır şiddet var. Bizi aradığında da olayın şokunu yeni atlatmıştı. Ertesi gün doktora götürdük. Koruma talebimizi de başvurmuş olduk."
Pazartesi ifade verecek
"Vücudunun değişik yerlerinde ekimozlar var. Kamuoyunda şöyle bir algı var. Dosyada başka fotoğraflar da var. Hastanedeki sağlık raporuna göre, kafasından kulaklarına kadar çok ciddi ekimozlar var. Tedavi süreçleri de devam ediyor. Göz kapaklarının sağı ve solu sararmıştı. Fakat morali iyi. STK'ların, bütün kadınların, toplumun değişik kesimlerinin ve bir çok önemli ismin desteği var" açıklamasında bulunan Avukat Epözdermir, sözlerine şöyle devam etti:"Eylemin nasıl olduğu bellidir, sağlık raporu bellidir. Basına yansıyanlar dışında çok kapsamlı fotoğraflar var. Hastane raporu da ortadadır. Tanıklar dinlenmiş olacak. Pazartesi günü itibariyle şüphelinin ifadesine başvurulacak. Başsavcı da olumlu olumsuz bir irade ortaya koyacaktır."
Pazartesi ifade verecek "Vücudunun değişik yerlerinde ekimozlar var. Kamuoyunda şöyle bir algı var. Dosyada başka fotoğraflar da var. Hastanedeki sağlık raporuna göre, kafasından kulaklarına kadar çok ciddi ekimozlar var. Tedavi süreçleri de devam ediyor. Göz kapaklarının sağı ve solu sararmıştı. Fakat morali iyi. STK'ların, bütün kadınların, toplumun değişik kesimlerinin ve bir çok önemli ismin desteği var" açıklamasında bulunan Avukat Epözdermir, sözlerine şöyle devam etti:"Eylemin nasıl olduğu bellidir, sağlık raporu bellidir. Basına yansıyanlar dışında çok kapsamlı fotoğraflar var. Hastane raporu da ortadadır. Tanıklar dinlenmiş olacak. Pazartesi günü itibariyle şüphelinin ifadesine başvurulacak. Başsavcı da olumlu olumsuz bir irade ortaya koyacaktır."
Nişanlısının da parmağını kırmıştı
Ahmet Kural, 2014 yılında da Naz Çekem'in parmağını kırdığına ilişkin haberlerle gündeme gelmişti. Çekem, iddiayı doğrulamış; "Çok üzgünüm. Canımı yaktı. Ona dava açıyorum" açıklamasında bulundu. 


Parmağı kırılan Naz Çekem, şunları söylemişti:


"Ahmet aslında çok iyi bir insandır. Ama alkol alınca değişiyor. O gece bana zarar verdi. Bir daha görüşmeme kararı aldım. Canım yanıyor, iki gündür ağlıyorum. Ameliyat gerekebilir. Dava açmayı düşünüyorum" açıklamasıyla gündem olmuştu.
Nişanlısının da parmağını kırmıştı Ahmet Kural, 2014 yılında da Naz Çekem'in parmağını kırdığına ilişkin haberlerle gündeme gelmişti. Çekem, iddiayı doğrulamış; "Çok üzgünüm. Canımı yaktı. Ona dava açıyorum" açıklamasında bulundu. Parmağı kırılan Naz Çekem, şunları söylemişti: "Ahmet aslında çok iyi bir insandır. Ama alkol alınca değişiyor. O gece bana zarar verdi. Bir daha görüşmeme kararı aldım. Canım yanıyor, iki gündür ağlıyorum. Ameliyat gerekebilir. Dava açmayı düşünüyorum" açıklamasıyla gündem olmuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >