Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu kötüye gidiyor: Kızı dua istedi

Mehmet Ali Erbil ve kızı Sezin Erbil
Mehmet Ali Erbil ve kızı Sezin Erbil

Geçtiğimiz gün evinin banyosunda düşerek yaralanan ve ardından hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili doktorları hayati tehlikeyi atlattığı konusunda açıklama yapsa da, Erbil'in kızı babasının sağlık durumunun kötüye gittiğini açıkladı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanmış, acil olarak Maslak'ta bir hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan kontrollerin ardından Erbil'in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti. Acil ameliyat olan Erbil, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Babasının sağlık durumu hakkında bilgi veren Sezin Erbil, durumun iyi gitmediğini söyleyerek herkesten dua istedi.

Doktorları, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili hayati tehlikeyi atlattığı konusunda açıklama yapmıştı.

"Evde düşme sonucu kaburgalarında 3-4 adet kemiğinde kırıklar ortaya çıktı. Bu kırıklara bağlı olarak da kendisinde bir miktar iç kanama gelişti ve sağ akciğerinde de sönme oluştu. Bilgisayarlı tomografiler çektik ve yaptığımız değerlendirmeler sonucu hem kanın boşaltılması hem akciğerin yeniden şişirilmesi hem de kanama odağının durdurulması için 45 dakika süren kapalı bir operasyon uyguladık."

Düşme sonucu kaburgalarında kırık oluşan ve acil ameliyata alınan ünlü şovmenin doktoru Prof. Dr. Semih Halezeroğlu ve Başhekim Yardımcısı Dr. Tarkan İkizoğlu, Erbil'in son durumu hakkında bilgi vermişti. Başhekim Yardımcısı İkizoğlu; "Önümüzdeki hafta çarşamba günü gibi kaburga işlemi yapacağız. Ardından 3-4 gün sonra kendisini taburcu etmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki hafta sonu ya da daha sonraki hafta başı taburcu olmuş olacağını düşünüyoruz. Eğer bu süreçte her hangi bir şey çıkmazsa, şu anda görüntüde her hangi bir şey çıkacakmış gibi durmuyor, gayet iyiye gidiyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Sezin Erbil, babası için dua istedi

                                    
                                    Instagram hesabından babasıyla fotoğraf paylaşan Sezin Erbil, "Babamın kendi hastalığı da nüksettiği için durumu biraz kritik. Kendisi hala yoğun bakımda. Lütfen babam için dualarınızı eksik etmeyin. Bu fotoğraftaki gibi gülmen için bekliyoruz" açıklamasında bulundu.
Sezin Erbil, babası için dua istedi Instagram hesabından babasıyla fotoğraf paylaşan Sezin Erbil, "Babamın kendi hastalığı da nüksettiği için durumu biraz kritik. Kendisi hala yoğun bakımda. Lütfen babam için dualarınızı eksik etmeyin. Bu fotoğraftaki gibi gülmen için bekliyoruz" açıklamasında bulundu.
Erbil'in ilk evliliğinden dünyaya geldi 
Sezin Erbil, Mehmet Ali Erbil'in 1980 yılında ilk evliliğini Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile gerçekleştiriği evlilikten dünyaya geldi. Erbil, saha sonra 1985'te boşandığı Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile bir kez daha evlendi.
Erbil'in ilk evliliğinden dünyaya geldi Sezin Erbil, Mehmet Ali Erbil'in 1980 yılında ilk evliliğini Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile gerçekleştiriği evlilikten dünyaya geldi. Erbil, saha sonra 1985'te boşandığı Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile bir kez daha evlendi.
Üçüncü evliliğinden Yasmin doğdu

                                    Ünlü şovmen, bir sonraki evliliğini Nergis Kumbasar ile 20 ağustos 1989'da  gerçekleştirdi. Erbil'in Kumbasar'dan 02 Aralık 1995'te Yasmin adını verdiği kızları dünyaya geldi ve evlendikten yedi yıl sonra 1996'da boşandılar.
Üçüncü evliliğinden Yasmin doğdu Ünlü şovmen, bir sonraki evliliğini Nergis Kumbasar ile 20 ağustos 1989'da gerçekleştirdi. Erbil'in Kumbasar'dan 02 Aralık 1995'te Yasmin adını verdiği kızları dünyaya geldi ve evlendikten yedi yıl sonra 1996'da boşandılar.
1,5 yıl evli kaldılar

                                    Mehmet Ali Erbil, dördüncü kez nikah masasına 2001'de oturduğunda bu kez yanında Sedef Altıntaş vardı; ancak bu evlilik de uzun sürmedi. Çift, 1,5 yıl sonra 2003'te boşandı.
1,5 yıl evli kaldılar Mehmet Ali Erbil, dördüncü kez nikah masasına 2001'de oturduğunda bu kez yanında Sedef Altıntaş vardı; ancak bu evlilik de uzun sürmedi. Çift, 1,5 yıl sonra 2003'te boşandı.
Beşinci evliliğinde, üçüncü kez baba oldu 

                                    Mehmet Ali Erbil, son olarak beşinci evliliğini Tuğba Coşkun ile 30 Nisan 2005'te gerçekleştirdi. 3 Temmuz 2006'da Ali Sadi adını verdikleri bir çocukları oldu. Ancak 2011'de Coşkun'dan da boşandı.
Beşinci evliliğinde, üçüncü kez baba oldu Mehmet Ali Erbil, son olarak beşinci evliliğini Tuğba Coşkun ile 30 Nisan 2005'te gerçekleştirdi. 3 Temmuz 2006'da Ali Sadi adını verdikleri bir çocukları oldu. Ancak 2011'de Coşkun'dan da boşandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >