Heykelsi güvenlik kameraları

 Heykelsi güvenlik kameraları

Heykel sandığınız objeler aslında güvenlik kamerası..👀

Danimarkalı tasarım ve inovasyon stüdyosu Swift Creatives, güvenlik kameralarını heykel şeklinde yorumlayarak farklı bir tasarım gerçekleştirdi.

Sculptural Surveillance adı verilen koleksiyon, bahçe ve araziler için hareket sensörü ve 360° görüş alanına sahip motorlu kameralar içeriyor. Bunun yanı sıra renk opsiyonları da bulunuyor.

Wifi bağlantısı, hoparlör, izleme lambaları gibi özellikleri bünyesinde barındıran yenilikçi konsept, estetik algıyı da göz önünde bulundurarak akıllı ev trendlerine uyumlu bir yaklaşım sunuyor.

Görseller: Swift Creatives, Bigumigu
__

The objects you think are sculptures are actually security cameras.

Danish design and innovation studio Swift Creatives has realised a different design by interpreting security cameras as sculptures.

The collection, called Sculptural Surveillance, includes motorised cameras with motion sensors and 360° field of view for gardens and landscapes. There are also colour options.

The innovative concept, which includes features such as wifi connection, speakers, monitoring lamps, offers an approach in line with smart home trends by considering the aesthetic perception.

Images: Swift Creatives, Bigumigu