Mağara içerisine yerleşen ev tasarımı

Mağara içerisine yerleşen ev tasarımı

Mağara içerisine yerleşen ev tasarımı..

The Cave isimli dikkat çeken konut tasarımı, Hocking Hills, Ohio'da konumlanıyor. Doğal bir mağara girintisine inşa edilen ev, yenilikçi ve çevre dostu bir yapı olarak karşımıza çıkıyor.

Bu evin önemli noktalarından biri de, The Cave'in ev sahipleri olan @BryantGingerich & @Amy.B.Gingerich tarafından özel olarak tasarlanması ve inşa edilmesi oluyor.

Evin iç mekan tasarım çalışmaları @Burrow_Creative ile Renee Byler tarafından gerçekleştiriliyor. 6 kişilik olan ev, 1500 metrekarelik bir alana yayılıyor.

Proje içerisinde iki yatak odası, tam donanımlı bir mutfak, yaşam alanı, geniş bir açık veranda, bilardo masası ve özel yürüyüş parkurları bulunuyor.
__

A house design built inside a cave...

The Cave, a remarkable residential design, is located in Hocking Hills, Ohio. Built in a natural cave recess, the house is an innovative and environmentally friendly structure.

Another important aspect of this house is that it was designed and built by @BryantGingerich & @Amy.B.Gingerich, the homeowners of The Cave.

The interior design of the house is carried out by @Burrow_Creative and Renee Byler. The house for 6 people is spread over an area of 1500 square meters.

The project includes two bedrooms, a fully equipped kitchen, a living area, a large outdoor patio, a pool table and private walking trails.

Source: Architectanddesign

Photos: 📸: @shelbywilray, @levimkelly