Togg teslimatları nasıl olacak?

Togg teslimatları nasıl olacak?

Togg teslimatlarına ilişkin birçok detay internet kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Gazeteci Emre Özpeynirci, teslimat detaylarına ilişkin bilgileri derledi. Özpeynirci, ön siparişler ve teslimatlara dair bir çekiliş gerçekleştirileceğini ifade etti. Teslimat ile ilgili detaylar ise şöyle:

📌60 bin TL ödeme yapan kişiler ön sipariş verebilecek ve çekilişe katılabilecek. Çekiliş sonucunda 1. sırada olduğunuz takdirde eğer konfigüre ettiğiniz araç Kasım ayında üretilecekse, onu ilk sırada alabileceksiniz. Teslimatların konfigüre özelliğine bağlı olduğunu söylesek yanlış olmaz.

📌 Teslimat hakkında Togg'un açıklaması ise bu şekilde: "Kasım 2023'ten itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 953 bin TL'lik V1 standart menzil için ön sipariş geçen bir kullanıcı çekilişte 1. sırada yer alması halinde, bu aracın ilk teslimatı bu kullanıcımıza yapılacak."

📌2023'te üretilmesi planlanan araç miktarı 20 bin olarak planlanıyor. Bu araçların; 12 bini çekilişe katılan tüketiciler, 2023 adedi 100. yıla özel Kasım ayında gerçekleştirilen NFT açık artırmasına katılanlar, 500 adedi Devlet Malzeme Ofisi tarafından kamu, geri kalanı ise Togg ortakları ve filo şirketleri tarafından satın alınacak.