Hem dil eğitimi hem çalışma izni alabileceğiniz 5 ülke 🙌

Hem dil eğitimi hem çalışma izni alabileceğiniz 5 ülke 🙌

Kim dil öğrenirken bir yandan çalışmak istemez ki hem de farklı bir ülkeyi yakından deneyimleyerek…

Bu aslında yalnızca bir hayalden ibaret değil. Sizin için araştırdığımız ve hem dil eğitimi hem de çalışma izni alabileceğiniz 5 ülke:

📍 Avusturalya
12 hafta ve üzeri devam edecek bir dil eğitimine kaydolan öğrenciler haftalık 20 saat çalışma izni alabiliyorlar. Eğitim süresince part-time çalışma olan çalışma izinleri, tatil dönemlerine gelindiğinde full-time da olabiliyor.

📍 Malta
12 hafta ve üzeri sürecek bir dil eğitimi programına katılan öğrenciler haftalık 20 saat çalışma izni alabiliyorlar. Yalnız izin için bu eğitimi tamamlamış olmak ve program boyunca belli oranda devamlılık göstermek şartı var. Bu şartları karşılayan ve ücretini de ödeyen öğrencilerin Malta'da çalışma izni olabiliyor. Eğer bir yıldan uzun kalınacaksa oturum izni zorunlu tutuluyor.

📍 Yeni Zelanda
14 hafta ve üzeri dil eğitim programına kayıt yaptırmış öğrenciler Yeni Zelanda'da haftada 20 saat part-time çalışma izni alabilirler.

📍 İrlanda
İrlanda'da ise 25 hafta ve üzeri sürecek bir dil eğitim programına kaydolmak gerekiyor. Bu izin haftada 20 saatlik part-time çalışmak için veriliyor. 25 haftalık eğitim tamamlandıktan sonra ise öğrenciler vizelerini tatil dönemlerinde full-time çalışmak için
kullanabiliyorlar.

📍 Kanada
Kanada'da belirli kolejlerde 28 hafta ve üzeri alınan dil eğitimleri sayesinde çalışma izni alınabiliyor.