📦🗃️ 'Sır kutu' açıldı: 2020'de GZT ailesi büyüyor 🤗

GZT'nin sır kutusu
GZT'nin sır kutusu

GZT'nin sosyal medya hesaplarında yayınlanan, editörlerin merakla baktığı 'sır kutunun' içindekiler okuyucularımız için de büyük bir merak konusu oldu. GZT'nin sır kutusu açıldı ve içinden 11 yeni marka çıktı. Editörler yeni markalarımızı kısa bilgilerle tanıtarak fikirlerini dile getirdi.

Yeni medya anlayışı ile haberciliğe yeni bir soluk getiren GZT, 2020'de çatısı altında bulundurduğu markalara yenilerini katarak toplamda 11 marka ile yoluna devam ediyor. Lokma, Mecra ve MZT markalarına Jurnal.ist, Zpor, Arkitekt, Post Öykü, Gerçek Hayat, Cins, Nihayet ve Skyroad markaları nı dahil ederek GZT okuyucuları ile buluşuyor.

Mevcut markalarımızda neler vardı?

Dünya mutfağından Türk mutfağına kadar tamamı denenmiş resimli anlatımlarla zenginleştirilmiş kolay ve lezzetli yemek tariflerini sunuyor.

Portrelerden hareketlere, renkli havadislerden kitap okuma önerilerine kadar, Mecra, hepimizi İslâm coğrafyasını daha yakından tanımamıza yardımcı olacak bir serüvene davet ediyor.

Komik, eğlenceli, şaşırtıcı ve en çok paylaşılan gif, caps ve videolara buradan ulaşabilirsiniz ve arkadaşlarınızla paylaşarak beraber güzel vakit geçirebilirsiniz.

Yeni markalarımızda sizleri neler bekliyor?

Sır kutudan çıkan markalar
Sır kutudan çıkan markalar

Jurnal.ist

Gündem kategorisinin altında bulunduğu

Jurnal.ist'te, son dakika haberler, gündeme dair uzman görüşleri ve analizlerle sizlere en hızlı ve doğru haberi ulaştırıyoruz.

Zpor

Hızlı, güncel, güvenilir ve eğlenceli spor servisi.

Arkitekt

Dijital tasarım atölyesiyle, 40+1 formatında genç mimarların konuşmalarının yer aldığı programa sahip.

Post Öykü

5-6 sayfalık hikayelerden bir araya getirilerek, 80-100 sayfalık dergi kısa kısa hikayelerle okuyuculara zevkli bir deneyim yaşatırken artık dijital okunabilir olarak GZT bünyesinde.

Gerçek Hayat

2020'de, ülkesinin derdiyle dertlenen, İslam dünyasının sıkıntılarını şahsi meselesi sayan ve bunun için mücadele eden dergi Gerçek Hayat GZT çatısı altına girdi.

Cins

Birinci sınıf bir kültürün, birinci sınıf bir düşüncenin, birinci sınıf bir duyarlılığın dergisi olmak için yayında olan Cins, GZT'ye dahil oldu.

Nihayet

Sosyolojik ve psikolojik yazıları için akademisyenlerden fikir alarak gündelik hayatı konuşulduğu dergi olan Nihayet, artık GZT'de.

Skyroad

'Yaşarken gez, gezerken yaşa' sloganı ile yola çıkan seyahat kültürü dergisi olan Skyroad, sadece seyahat değil, seyahat kültürüne dair müzikler, filmler ve kitap önerileri de yer alacak. 2020 ile birlikte GZT'de.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >