1000 TL altına alabileceğiniz en iyi telefon karşınızda: Lenovo K8 Note

Lenovo
Lenovo

Lenovo K8 Note modeli, günümüz akıllı telefon piyasasının ulaşmış olduğu bütçelerin çok ötesinde bir fiyatlandırmayla kullanıcılarının karşısına çıkacak. Özel üretim olan cihaz büyük ilgi uyandırdı.

Lenovo K8 Note ilan edildikten sonra kullanıcıların meraklarını giderecek olan cihaz özellikleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. 18 Ağustos itibariyle Amazon Hindistan’da satışa sunulacak olan K8 Note’un özelliklerinin dışında fiyatı da telefonu özel kılmaya yetecek durumda…

Lenovo K8 Note 5.5 inçlik 1080p IPS LCD ekran ile karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz yılın modeliyle hemen hemen aynı ekran özelliklerine sahip olduğunu söyleyebileceğimiz cihaz, gücünü MediaTek’in 10 çekirdekli Helio X23 işlemcisinden alıyor. Helio X23 işlemcisi Lenovo K8 Note’u kendi fiyat skalasındaki en güçlü akıllı telefon yapmış durumda.

¾ GB RAM ve 32/64 GB depolama seçenekleri sunacak olan akıllı telefon, bu alanda da fiyat/performans ortalamasında oldukça iddialı durumda. Ana kamera olarak 13 MP’lik bir sensör kullanan Lenovo K8 Note, ön kamera için 5 MP’lık bir sensör tercih etmiş. Pil performansı konusunda da oldukça iddialı olan K8 Note, 4000 mAh’lık dev bir bataryayla satışa sunulacak. Kutudan Android Nougat 7.1.1 ile çıkacak olan akıllı telefonun fiyatları ise iki farklı versiyon halinde belirlenmiş.

Telefon, 3 GB RAM / 32 GB'lık versiyon 203 dolardan satılacakken (yaklaşık 718 TL), 4 GB / 64 GB'lık versiyon ise 219 dolardan (yaklaşık 775 TL) alıcı bulacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >