14 gün içinde yalnızca yumurta yiyerek tığ gibi olabilirsiniz

Haşlanmış yumurta diyeti.
Haşlanmış yumurta diyeti.

Yaz geliyor, fazla kilolarınızdan kurtulmanın tam vakti… İşte size 14 günde 10 kilo verdirecek muhteşem formül.

1. Hafta

                                    PazartesiKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: 1 adet haşlanmış patates (tatlı patates) ve 2 elma. Akşam yemeği: 1 tabak tavuklu salata. 
  
Salı Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle Yemeği: 1 tabak tavuklu salata. Akşam yemeği: Salata ve 2 adet haşlanmış yumurta.

  
ÇarşambaKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Az yağlı peynirli salata. Akşam yemeği: 1 tabak tavuklu salata.PerşembeKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Meyve. Akşam yemeği: Salata ve haşlanmış tavuk.

  
Cuma 
  
Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Haşlanmış sebze ve 2 adet yumurta. Akşam yemeği: Izgara balık ve salata.CumartesiKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Meyve. Akşam yemeği: Haşlanmış tavuk ve sebze.

  
PazarKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Domates salatası, haşlanmış sebze ve tavuk. Akşam yemeği: Haşlanmış sebze.
1. Hafta PazartesiKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: 1 adet haşlanmış patates (tatlı patates) ve 2 elma. Akşam yemeği: 1 tabak tavuklu salata. Salı Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle Yemeği: 1 tabak tavuklu salata. Akşam yemeği: Salata ve 2 adet haşlanmış yumurta. ÇarşambaKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Az yağlı peynirli salata. Akşam yemeği: 1 tabak tavuklu salata.PerşembeKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Meyve. Akşam yemeği: Salata ve haşlanmış tavuk. Cuma Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Haşlanmış sebze ve 2 adet yumurta. Akşam yemeği: Izgara balık ve salata.CumartesiKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Meyve. Akşam yemeği: Haşlanmış tavuk ve sebze. PazarKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Domates salatası, haşlanmış sebze ve tavuk. Akşam yemeği: Haşlanmış sebze.
2. Hafta

                                    Pazartesi                                                                 Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye.

  
Öğle yemeği: Haşlanmış tavuk ve salata.                  Akşam yemeği: Salata ve 2 adet haşlanmış yumurta. 

  
SalıKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye.

  
Öğle yemeği: 2 adet haşlanmış yumurta ve haşlanmış sebze.Akşam yemeği: Izgara balık ve salata. 
  
ÇarşambaKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye.

  
Öğle yemeği: Haşlanmış tavuk ve salata.Akşam yemeği: Salata ve 2 adet haşlanmış yumurta.

  
Perşembe

  
Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye.

  
Öğle yemeği: Haşlanmış sebze, az yağlı peynir ve 2 adet haşlanmış yumurta. 
  
Akşam yemeği: Salata ve 2 adet haşlanmış yumurta. CumaKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye.

  
Öğle yemeği: Ton balıklı salata.Akşam yemeği: Salata ve 2 adet haşlanmış yumurta. 

  
CumartesiKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye.

  
Öğle yemeği: Salata ve haşlanmış tavuk. 
  
Akşam yemeği: Meyve 
  
PazarKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye.

  
Öğle yemeği: Haşlanmış sebze ve tavuk.Akşam yemeği: Haşlanmış sebze ve tavuk.
2. Hafta Pazartesi Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Haşlanmış tavuk ve salata. Akşam yemeği: Salata ve 2 adet haşlanmış yumurta. SalıKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: 2 adet haşlanmış yumurta ve haşlanmış sebze.Akşam yemeği: Izgara balık ve salata. ÇarşambaKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Haşlanmış tavuk ve salata.Akşam yemeği: Salata ve 2 adet haşlanmış yumurta. Perşembe Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Haşlanmış sebze, az yağlı peynir ve 2 adet haşlanmış yumurta. Akşam yemeği: Salata ve 2 adet haşlanmış yumurta. CumaKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Ton balıklı salata.Akşam yemeği: Salata ve 2 adet haşlanmış yumurta. CumartesiKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Salata ve haşlanmış tavuk. Akşam yemeği: Meyve PazarKahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta ve bir tane narenciye. Öğle yemeği: Haşlanmış sebze ve tavuk.Akşam yemeği: Haşlanmış sebze ve tavuk.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >