2 saatlik kışlık alışveriş yapan ünlü çift, kesenin ağzını açtı

Ünlü isim İdil Fırat ve Mert Fırat, bir AVM çıkışı görüntülendi.
Ünlü isim İdil Fırat ve Mert Fırat, bir AVM çıkışı görüntülendi.

Geçtiğimiz eylül ayında ünlü isim İdil Fırat'la evlenen oyuncu Mert Fırat, eşiyle bir alışveriş merkezinde görüntülendi. 2 saat boyunca aynı mağazada kışlık alışveriş yapan çift, 50 bin TL harcadı.

Mert Fırat ve Önder Fırat'ın kızı İdil Fırat, Çeşme Alaçatı'da yapılan nikah töreniyle eylül ayında dünya evine girdi.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncusu Mert Fırat ve ünlü isim İdil Fırat, geçtiğimiz eylül ayında nikah masasına oturdu.
Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncusu Mert Fırat ve ünlü isim İdil Fırat, geçtiğimiz eylül ayında nikah masasına oturdu.

Düğüne çiftin yakın arkadaşları ile Melisa Sözen, Harun Tekin, Belçim Bilgin, Gökçe Bahadır, Oğulcan Engin, Elif Engin, Zeynep Çarmıklı, Kerim Çarmıklı gibi sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı.

  • Düğünden sonra bebek sorularını yanıtlayan Mert-İdil Fırat çifti, "Çocuk için erken" cevabını vermişti. Çift, Mert Fırat, yoğun çekim temposundan dolayı balayına da 2019 yılında çıkacak.
2 saatte 50 bin TL harcadılar
Geçtiğimiz eylül ayında sosyetik güzel İdil Fırat'la evlenen Mert Fırat, önceki gün eşiyle bir alışveriş merkezinde görüntülendi. 2 saat boyunca aynı mağazadan alışveriş yapan çift, 50 bin TL harcadı.
2 saatte 50 bin TL harcadılar Geçtiğimiz eylül ayında sosyetik güzel İdil Fırat'la evlenen Mert Fırat, önceki gün eşiyle bir alışveriş merkezinde görüntülendi. 2 saat boyunca aynı mağazadan alışveriş yapan çift, 50 bin TL harcadı.
Mağazada akşam yemeği
Ünlü bir mağazanın ürünlerini inceleyen çift, 50 bin liralık alışveriş yaptı. 2 saat boyuncu kışlık alışveriş yapan ikili, ardından mağazanın kafesinde akşam yemeği yedi.
Mağazada akşam yemeği Ünlü bir mağazanın ürünlerini inceleyen çift, 50 bin liralık alışveriş yaptı. 2 saat boyuncu kışlık alışveriş yapan ikili, ardından mağazanın kafesinde akşam yemeği yedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >