ABD'li yatırımcı Tim Draper: "Bitcoin güvenli bir yatırım aracı!"

Bitcoin
Bitcoin

Tim Drapter, Bitcoin'in güvenli bir yatırım aracı olduğunu vurgulayarak dünya çapında ciddi bir dönüşüm olduğunu ifade etti. Detaylar haberimizde:

Birkaç hafta önce açıklama yapan Reddit kurucu ortağı, Ethereum'un bu sene içinde 15 bin dolar seviyesine çıkacağını bildirmiş; bununla birlikte Bitcoin'in de tarihi bir rekor kıracağını ifade etmişti. Bahar aylarının gelmesiyle kripto para birimlerindeki değer artışı devam ederken, Amerika Birleşik Devletleri'nin en önemli yatırımcılarından biri olan Tim Draper'den yeni bir açıklama daha geldi.

Tim Draper, önümüzdeki dönemlerde Bitcoin ve diğer dijital para birimlerinin daha da değer kazanacağı düşüncesinde.
Tim Draper, önümüzdeki dönemlerde Bitcoin ve diğer dijital para birimlerinin daha da değer kazanacağı düşüncesinde.

"Dünya çapında bir dönüşüm var"

Bitcoin'in en güvenli yatırım araçlarından biri olduğunu ifade eden Draper, şu anda dünya çapında büyük bir dönüşüm olduğunu ve farklı bir dizi para birimi konuşulduğunu belirtiyor. Üstelik herhangi bir merkezi olmayan, güvenilir ve efektif kullanılabilir dijital para birimlerinin değerli olduğunu savunuyor.

Tabii teknoloji dünyası için önem arz eden birçok isim de Tim Draper'ın tam tersi düşünüyor. Ancak, ABD'deki yatırım şirketiyle Bitcoin ya da diğer dijital para birimlerinin 'güvensiz' olduğunun altını çizen kişiler için de birkaç açıklaması var. Nijerya, Venezuela ve Arjantin paralarının her sene %30 değer kaybettiğini vurgulayan Draper, bu ülkelerde insanların Bitcoin'e yatırım yapmasının ciddi kazanç sağlayacağını vurguluyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >