Acun Ilıcalı kızı Melisa'nın velayetini aldı

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ve kızları Melisa Ilıcalı.
Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ve kızları Melisa Ilıcalı.

Eşi Şeyma Subaşı'ndan geçtiğimiz aylarda ayrılan ünlü sunucu Acun Ilıcalı kızı Melisa'nın velayetini almak için mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme bu kararı kabul ederek velayeti Ilıcalı'ya verdi.

Geçtiğimiz aylarda anlaşmalı olarak ayrılan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı kızları Melisa'nın velayetinin babasına verilmesiyle ilgili anlaşmalı olarak mahkemeye başvurdu. Mahkeme de kararı onaylayarak velayeti babasına verdi.

Melisa Ilıcalı.
Melisa Ilıcalı.

Acun Ilıcalı ve kızı.
Acun Ilıcalı ve kızı.

Açıklama geldi

Çıkan haberlerin ardından Şeyma Şubası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte o açıklama;

  • "07.02.2018 tarihinde sonuçlanan velayet davası ile kızımız Melisa'nın velayeti babası Acun Ilıcalı Bey'e verilmiştir. Kararı saygıyla karşılıyoruz. Bu noktada önemli olan velayetin kimde olduğu değil, kızımızın ailesi ile birlikte sevgi ve mutlulukla büyümesidir. Acun Bey ve ben kızımız Melisa'yı birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Kızımız Melisa bu süreçte babasıyla da her zaman olduğu gibi sıklıkla görüşmeye devam edecek. Biz Acun Bey ile evliliğimizi iki medeni insan olarak noktaladık. Bundan sonra kızımız Melisa'nın iyiliği için her zaman annesi ve babası olarak görevlerimizi eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz. Konunun hassasiyeti sebebiyle gösterdiğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >