Acun Ilıcalı'dan sürpriz: Enes Batur Survivor'da

Enes Batur uzun yıllardır sosyal medya fenomenliği yapıyor.
Enes Batur uzun yıllardır sosyal medya fenomenliği yapıyor.

Ünlü sunucu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni Enes Batur'a bir çağrı yaparak Survivor'a davet etmişti. Batur, Ilıcalı'nın bu teklifine kayıtsız kalmayarak konuk olarak Survivor yarışmasına katılmak için Dominik'e gitti. Sunucu Ilıcalı'nın özel jetiyle yolculuk yapan fenomen Batur 14 saatlik uçuşun detaylarını kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

Başarılı sunucu Acun Ilıcalı uzun yıllardır Survivor yarışmasını yapıyor. Her sene farklı bir konseptle yarışmayı hazırlayan Ilıcalı bu senede Türkiye - Yunanistan olarak seyircisinin karşısına çıktı.

Yarışma kapsamında birçok süprize imza atan ve ünlü isimleri Dominik'e götüren sunucu bu sefer sosyal medya fenomenini Survivor'da ağırlayacak.

Konuk ol çağrısını geri çevirmedi

Sosyal medya ve YouTube fenomeni Enes Batur, ünlü sunucu Acun Ilıcalı'nın, ''Survivor'a konuk ol'' çağrısını geri çevirmedi. Ünlü yapımcının özel jetiyle yola çıkan Batur ve Ilıcalı Survivor'ın yapıldığı Dominik'e ayak bastı.

Birlikte 14 saat yolculuk yapan ikiliden Enes Batur yolculuk anlarını sosyal medyadan yayınladı.

Enes Batur uçaktan bu görüntüyü paylaştı
Enes Batur uçaktan bu görüntüyü paylaştı

'Çıldırmama ramak kaldı'

Yolculuğun uzun sürmesinden dert yanan Enes Batur, "Çıldırmama ramak kaldı" dedi. Yeni sezonda Batur'un Survivor'da yarışmacı olarak mücadele edeceği de iddia edildi.

Fenomen Batur konuyla alakalı olarak geçtiğimiz günlerde hazırlık yaptığını, gelecek yıl için Survivor'a hazır olacağını söylemişti.

Enes Batur, uçak yolculuğunu Acun Ilıcalı ile birlikte yaptı.

'Evlendim'

Enes Batur tüm bunların dışında son zamanlar yeni sinema filmi ve evliliğiyle gündeme geliyor.

Enes Batur ve evlendiğini iddia ettiği oyuncu Damla Aslanalp

Evlendiğini duyuran Enes Batur sosyal medyadan düğün fotoğraflarını paylaştı. Youtube'da 10 milyon takipçisi olan Batur'un yakında vizyona girecek Enes Batur: Gerçek Kahraman filmi için reklam yaptığı söylenirken, bazı takipçileri ise bu organizasyonun yeni filmden bir sahne için gerçekleştiğini iddia etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >