Ali Usta'nın gençlik fotoğrafı ortaya çıktı

Ali Usta mesleğinin başında müşterileriyle ilgilenmeye devam ediyor.
Ali Usta mesleğinin başında müşterileriyle ilgilenmeye devam ediyor.

Son zamanlarda yaptığı çiğ köfteler dışında müşterilerine olan sert tavırları ile gündeme gelen Ali Usta'nın gençlik fotoğrafı ortaya çıktı. Çiğ köftecinin 7 yıl önceki halini görenler oldukça şaşırdı. Usta'nın geçtiğimiz günlerde mesleği bırakıp Hatay'a döndüğü iddia edilmişti.

Son zamanlarda sosyal medyada fenomen haline gelen Ali Usta'nın 7 yıl önceki hali herkesi şaşırttı. Görüntülerde Ali Usta'nın şu anki haline göre daha sakin ve alçak gönüllü halleri dikkat çekiyor. Ali Usta, sıra bekleyenlere sinirlenmek yerine "Allah sizi başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullanıyor.


Mesleği bırakarak Hatay'a döndüğü söylenmişti

  • Son olarak dükkanının önünde gitar çalan 2 gence saldırdığı anın görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması sonrası eleştiri yağmuruna tutulan Ali Usta, 'harbiyiyorum.com' adlı yemek sitesinin iddiasına göre mesleğe küserek doğduğu şehir Hatay'a geri döndü.
  • Ali Usta'nın yerine kardeşinin baktığı ve çiğ köfte satışını devam ettirdiği görüldü.
  • Harbiyiyorum isimli yemek sitesi yaptığı Instagram paylaşımla Ali Usta'nın mesleği bıraktığını iddia etti.

İlk kez GZT'ye konuştu

Mesleği bırakıp Hataya döndüğü iddia edilen Ali Usta ilk kez GZT'ye konuştu.

  • Ali Usta, "İşi bıraktığım, buralarda olmadığım haberleri tam olarak gerçeği yansıtmıyor. Özel bir nedenle şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Bir süredir memleketim Hatay'daydım. Dün İstanbul'a dönüş yaptım. İşimin başındayım müşterilerimle ilgileniyorum" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >