Alişan: Oğlum nefes alıyor mu diye yanına gidiyorum

Alişan.
Alişan.

Geçtiğimiz yıl evlenen ünlü şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol'un Burak ismini verdikleri bebekleri dünyaya geldi. Alişan, 42 yaşında ilk kez baba olma heyecanı yaşadı. Oğlunun doğumundan sonra duygularını paylaşan türkücü, ''Dünden beri bebeğin yanına giderek nefes alıyor mu? diye bakıyorum" dedi.

Ünlü türkücü Alişan geçtiğimiz yıl mayıs ayında Buse Varol'la evlenmişti.

Nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı çift ilk çocuklarını kucaklarına aldı.

Doğum, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde 13 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.19’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu tarafından gerçekleştirildi. Çiftin bebekleri 4 kilo 365 gram dünyaya geldi.

Buse Varol.
Buse Varol.

Yayına bağlandı

İlk kez babalık heyecanı yaşayan Alişan bir sabah programına telefonla bağlanarak açıklamalar yaptı.

  • Türkücü, ''Allah isteyen herkese versin inanılmaz bir duygu tarif edilemez. Ben doğuma girdim son ana kadar dayanabilir miyim diye düşündüm. Perdenin arkasında hep Buse'yle birlikteydim. Elini tuttum. O çocuğun perdenin arkasında çıkma anı mucize. Acayip bir şey Allah'ın bir mucizesi. Allah'a inanmayan hakkaten taş olur. Orada anlıyorsun ki bu bir mucize 9 ay annenin karnında büyüyor ve sonra kucağına alıyorsun.''dedi.

Alişan ve Buse Varol.
Alişan ve Buse Varol.

'Sürekli yanına gidiyorum'

  • ''Dün geceden beri bebeğin yanına gidip bakıyorum enfes alıyor mu diye sürekli koklamak öpmek istiyorum acayip bir duygu. Bebek, bana, Buse'ye, dayısına ve amcasına benziyor. Buse 'Çok güzel' diye ağlamaya başladı. Bende bir şey diyemedim. Sadece 'Aşkım geldi ve çok şükür' diyebildim." ifadelerini kullanan Alişan'ın oğlu Burak'ın ilk fotoğrafı da yayınlandı.

Sosyal medyadan teşekkür

Alişan eşi Buse Varol'a sosyal medya hesabından teşekkür ederek duygusal bir mesaj yayınladı.

Mesajda, ''Allahım sana şükürler olsun mucizeni bize de yaşattığın için..14 şubat hediyemizi 1 gün önce aldık biz:)Dün geceden beri öyle tarifsiz duygular yaşıyorum ki,anlatması imkansız ..Bu duyguları bana yaşatan önce Allahıma sonsuz şükürler ediyorum,sonra da hayatıma girdiği günden beri her günümü ayrı güzelleştiren sevdiğim kadına,karıma teşekkür ediyorum..Seni çok seviyorum aşkım,sevgililer günümüz kutlu olsun❤️🧿🐣 @busewarol'' ifadeleri yer aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >