Apple yeni dizisi için oldukça iddialı: Game of Thrones'dan daha iyi olacak!

See dizisinin başrolü Jason Momoa.
See dizisinin başrolü Jason Momoa.

Apple, Apple TV+ için çıkacak ilk orijinal dizisi See için oldukça iddialı. Jason Momoa’nın başrolünde oynadığı dizinin en az Game of Thrones kadar iyi olacağı iddia ediliyor. Netflix'in liderliği üstlendiği dijital pazara See dizisi ile yeni bir soluk getirme amacında olan Apple, 1 milyar doları gözden çıkardı bile.

Apple, geçtiğimiz mart ayında Apple TV+ ve See dizisini tanıttı. Ayrıca Apple yetkilileri bu dizi için Game of Thrones kadar iyi olacağı iddiasında.

Biz bu iddianın dizinin başrolündeki isimle alakalı olduğunu düşünüyoruz.

  • Çünkü, Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Jason Momoa, Apple'ın ilk yapımı olan See dizisinde seyirci ile buluşacak.

'En başarılı serilerden biri olacak'

Apple TV+ içerik politikasına yön veren isimlerden Jamie Erlicht ve Zack van Amburg, Emmy dergisine verdikleri röportaj da diziye dair açıklamalarda bulundu. ikili diziye dair iddialı olduklarını, ''See, Game of Thrones kadar iyi mi?” sorusuna, “Kesinlikle evet” cevabını vererek açıkladı.

Ayrıca Erlicht ve van Amburg başarı konusundaki iddialarını biraz daha ileri taşıyarak, 'yapılmış en iyi bilim kurgu dizisi' olacağını söyledi.

Jason Mamoa
Jason Mamoa

Game of Thrones'ı geçebilir mi?

See dizisinin yapımcıları diziyi Game of Thrones ile kıyaslamaya başladı bile. Game of Thrones efsanesi 8 sezon sürdü. Dizinin finali çok iyi olmasa da izleyicinin kalbindeki yeri sağlam. Dizinin başrolünde Jason Momo yer alıyor. Ancak bu diziyi ne kadar efsane yapar göreceğiz. Bizim de merakımız ve heyecanımız artmış durumda!

  • Bu arada See dizisi 8 ya da 10 bölüm olacak. Online dizi ve film izleme platformu Apple TV+, aylık 4,99 dolardan başlayan fiyatlara 1 Kasım’da ABD’de piyasaya çıkıyor. Yeni yayın servisinin ülkemize ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

See dizisinin konusu

Apple orijinal dizisi olan See, gelecekte bir zamanda görme yetisini kaybetmiş insan ırkını konu alacak. Game of Thrones kadar iddialı olan yapımın ne kadar ses getireceği ise merak konusu.

Bu arada hala izleyemeyenler vardır diye dizinin fragmanını aşağı bırakıyoruz.

  • Bir soru: Sizce See dizisi Game of Thrones kadar iyi olabilir mi?

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >