Apple yeni kablosuz kulaklığı Beats Powerbeats Pro'yu duyurdu

Beats Powerbeats Pro
Beats Powerbeats Pro

Apple'ın 5 yıl önce satın aldığı Beats, yeni nesil kablosuz kulaklıklar üretmeye devam ediyor. Şirket son olarak da sporculara özel Powerbeats Pro isimli yeni bir modelini duyurdu. Ayrıntılar haberimizde:

Kablosuz kulaklıklar epey yoğun kullanılıyor. Yani aslında birkaç yıl önce AirPods ile başlayan bu furya diğer şirketlerde de devam ediyor. Apple'a en yakın rakip ise Galaxy Buds ile Samsung. Evet; farklı şirketlerin daha uygun fiyatlı modelleri var ama fiyat / performans konusunda Galaxy Buds'ın önde olduğu aşikar.

Tabii bu ürünlerin ortaya çıkma sürecinde şirket birlikteliklerinin de önemi büyük. Beats'in satın alınması AirPods konusunda Apple'a katkı sağladı. Benzer şekilde Samsung'un da AKG ile çalışıyor olması az önce bahsettiğimiz GalaxyBuds konusunda Güney Koreli şirketin avantajlarından biri.

Şarj kutusu gayet minik ve işlevsel görünüyor.
Şarj kutusu gayet minik ve işlevsel görünüyor.

Mayıs'ta satışa çıkıyor

Son olarak Beats de Powerbeats Pro isimli yeni bir kablosuz kulaklığı aileye dahil ediyor. Daha önce ilginç şekilde iOS 12.2 sürüm güncellemesi kodlarında karşımıza çıkan bu kulaklık daha çok yoğun spor yapanların tercih edeceği türde. Kulakiçi yapısındaki ürün bu sayede dış sesleri izole ederek müzik ve ses kalitesinin düşmesini engelliyor. Ayrıca her ne kadar kulaktan düşmediği ifade edilse de bir de plastik tutuculara yer veriliyor.

H1 yongasının kullanıldığı Powerbeats Pro, AirPods'ta olduğu gibi minik bir kutuyla şarj edilebiliyor. Tek şarjda 5 saatlik bir müzik dinleme süresi sunarken, 3 saate kadar da konuşma yapılabiliyor. Bu arada siyah, beyaz, mavi ve yeşil olmak üzere dört farklı renk seçeneği var. Son olarak kulaklığın 250 dolar fiyatlandırmayla Mayıs'ta satışa çıkacağını ekleyelim. Ancak ne yazık ki ilk etapta Türkiye'den satın almak mümkün değil.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >