Apple'ın yeni reklamında 'ikinci el iPhone' vurgusu

Apple yeni reklamı paylaşılıyor
Apple yeni reklamı paylaşılıyor

Apple iPhone 11 ve iPhone SE modelleriyle büyük bir satış ivmesi yakaladı. Firma Türkiye’deki potansiyel müşterilere yönelik yeni bir reklam yayınladı. Sosyal medyada dolaşan bu reklamda , iPhone modellerinin ikinci el piyasasındaki değerinin yüksek olmasının altı çiziliyor.

Akıllı telefon fiyatları günden güne yükselirken, tüketiciler de haklı olarak ikinci el piyasasına yönleniyorlar. Ancak bir akıllı telefonun ikinci el de olsa güvenilir ve sağlam bir şekilde başka kullanıcıların eline geçmesi, her zaman büyük riskler barındırıyor. İkinci el olarak alınacak bir telefon Samsung da olsa Apple iPhone da olsa asıl önemli konu, aldığınız telefonun kulanım ömrüdür.

Büyük bir kısım elindeki cihazı satarak yeni bir telefon alıyor

Hiç şüphesiz ki Apple’ın kapalı bir ekosisteme sahip olan, kendisine has iOS işletim sistemi ve App Store uygulama mağazasıyla öne çıkan iPhone modelleri, ikinci el piyasasının en gözde cihazları arasında. Sıfır olarak 2020’nin en çok satın alınan telefonu olan iPhone 11 de bunu kanıtlıyor. İnsanların büyük bir kısmı, elindeki cihazı satarak yeni bir telefon alıyorlar.

iPhone değerini diğer akıllı telefonlara kıyasla daha uzun süre koruyor

Bu reklamdan da anlaşılacağı üzere firma, özellikle Türkiye’deki kullanıcıların aklını okuduğunu gösteriyor. Her yeni iPhone’un değerini diğer akıllı telefonlara kıyasla daha uzun süre koruduğuna vurgu yapan Apple, reklam görselinde de yeni bu yıl tanıtılan iPhone SE’yi tercih ediyor.

Kaynak: Web Tekno

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >