Aslı Enver: Murat'ın oyunculuğunu çok beğeniyorum

Aslı Enver, Kardeşim Benim filminde Murat Boz'la kamera karşısına geçmişti.
Aslı Enver, Kardeşim Benim filminde Murat Boz'la kamera karşısına geçmişti.

Ünlü oyuncu Aslı Enver Murat Boz'un Öldür Beni Sevgilim galasına katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Enver, ''Murat'ın oyunculuğunu çok beğeniyorum'' dedi. Oyuncu ayrıca Murat Boz'la düet yapacağı yönünde çıkan iddialarla ilgili olarak, ''Öyle bir şey yok'' dedi.

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya karakterini canladıran başarılı oyuncu Aslı Enver, Murat Boz'un yeni film olan Öldür Beni Sevgilim galasında gazetecilerin karşısına çıktı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Enver, ''Filmin fragmanı çok tatlı'' dedi.

Oyuncunun başarılı yapımı İstanbullu Gelin ise bu yıl final yapmaya hazırlanıyor.

Murat'ın oyunculuğunu beğeniyorum

Öldür Beni Sevgilim galasına katılan Aslı Enver gelen soruları yanıtladı. Enver;

  • "Filmi izlemedim. İlk kez izleyeceğim. Fragman çok tatlı görünüyor. Seda'yı zaten çok beğenirim. İzlemediğim için Murat Bey'in performansını bilmiyorum. Murat Boz'u sette de hiç ziyaret etmedim. Oyunculuğunu çok beğeniyorum. Burada da çok değişik bir şey yaptı." ifadelerini kullanırken, Murat Boz'la düet yapacağı yönündeki iddialara da yanıt verdi. Enver, "Birlikte single çalışması yok" dedi.
Aslı Enver, Öldür Beni Sevgilim galasından.
Aslı Enver, Öldür Beni Sevgilim galasından.

İstanbullu Gelin'e yoğun ilgi

Başrollerini Özcan deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi ünlü isimlerin paylaştığı Türkiye'nin sevilen ve dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin, İsrail'de de büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Özcan Deniz ve Aslı Enver dizide oldukça uyumlu bir performans sergiliyor.
Özcan Deniz ve Aslı Enver dizide oldukça uyumlu bir performans sergiliyor.

İngilizce yayımlanan Jerusalem Post, dizinin oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver'in katılacağı ve Nisan ayında Tel Aviv'de düzenlenecek bir etkinliğin Pazartesi günü satışa çıkan biletlerinin birkaç saat içinde tükendiğini duyurdu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >