"Babam tedavi olmamı engelledi" diyen kızına Ferhat Göçer'den yanıt

"Ben şöhretinin hiçbir zaman avantajını yaşamadım" diyen Yağmur Göçer, babasının evdeki kedi köpeğe 'kızım', kendisine 'takoz' dediğini iddia etti.
"Ben şöhretinin hiçbir zaman avantajını yaşamadım" diyen Yağmur Göçer, babasının evdeki kedi köpeğe 'kızım', kendisine 'takoz' dediğini iddia etti.

2. Sayfa programına konuşan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer’in kızı Yağmur Göçer, babasına yazdığı sitem dolu mektupla gündem olmuştu. Babası için 'Keşke şöhret olmasaydı da benim babam olarak kalsaydı' sözlerine, Ferhat Göçer'den cevap geldi.

Şarkıcı Ferhat Göçer'in 21 yaşındaki kızı Yağmur Göçer, dün katıldığı programda defalarca anjiyo ve stent operasyonu geçirdiğini; ancak bu süreçte babasının hep muhalif olarak karşısında olduğunu açıkladı. Ciddi kalp rahatsızlığı yaşadığını belirten Göçer, şunları söyledi:

"Ben doğduğumdan beri ciddi kalp problemleri yaşadım. Defalarca stent takıldı ve anjiyo oldum. Bir operasyon geçirmek zaten büyük bir olayken operasyonun yanında muhalif bir baba vardı. Operasyon geçirirken yanımda istediğim babamı hep karşımda buldum. Doktor olmasına rağmen."

Ferhat Göçer de sessiz kalmadı!
Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, kızının açıklamalarına sessiz kalmadı ve sosyal medya hesabından şu duyuruyu yaptı:"Dostlar merhaba... Kızımla ilgili (öncelikle onun sağlığı için) özelde kalması gereken konuların, kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi amaçlayan bir zihniyetle, dürüstlükten uzak açıklamalarla gündeme gelmiş ve sizleri meşgul etmiş olmasından dolayı çok üzgünüm... Artık zorunluluk haline gelmesi sebebi ile bu Çarşamba saat 10.30’da bir defaya mahsus yapacağım basın toplantısında tarafıma karşı öne sürülen planlı, haksız ve art niyetli suçlamalarla ilgili detaylı açıklama yapıp soruları tüm gerçekleri ile cevaplayacağım."
Ferhat Göçer de sessiz kalmadı! Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, kızının açıklamalarına sessiz kalmadı ve sosyal medya hesabından şu duyuruyu yaptı:"Dostlar merhaba... Kızımla ilgili (öncelikle onun sağlığı için) özelde kalması gereken konuların, kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi amaçlayan bir zihniyetle, dürüstlükten uzak açıklamalarla gündeme gelmiş ve sizleri meşgul etmiş olmasından dolayı çok üzgünüm... Artık zorunluluk haline gelmesi sebebi ile bu Çarşamba saat 10.30’da bir defaya mahsus yapacağım basın toplantısında tarafıma karşı öne sürülen planlı, haksız ve art niyetli suçlamalarla ilgili detaylı açıklama yapıp soruları tüm gerçekleri ile cevaplayacağım."
"Tedavim için 1,5 sene geç kalındı"
"Sondan önceki ameliyatımda ben bunu yaşadım. Benim şu an sol kolumdan tansiyon alınamıyor, damar yolu açılamıyor, nabız çok yavaş geliyor. Sondaki önce takılan stendim 1,5 sene geç takıldı bu raporlarıyla da belli. Babam doğru olmadığını düşündü, doktor seçiminde problemler yaşadık."
"Tedavim için 1,5 sene geç kalındı" "Sondan önceki ameliyatımda ben bunu yaşadım. Benim şu an sol kolumdan tansiyon alınamıyor, damar yolu açılamıyor, nabız çok yavaş geliyor. Sondaki önce takılan stendim 1,5 sene geç takıldı bu raporlarıyla da belli. Babam doğru olmadığını düşündü, doktor seçiminde problemler yaşadık."
"En büyük yaram babam"
"Her şey gördüğünüz kadar olsa keşke. En büyük yarayı açan adam, yara kalmasından mı korkuyor. Benim en büyük boşluğum babam. En büyük yaram babam. Tabi ki babamdır bir şey diyemem. Hayatım boyunca kendisi olmasa bile, isminin varlığı bir şekilde yer alacak. Ama yetmiyor. Babam diye bazı şeylere göz kapayamıyorum. Keşke şöhret olmasaydı da benim babam olarak kalsaydı."
"En büyük yaram babam" "Her şey gördüğünüz kadar olsa keşke. En büyük yarayı açan adam, yara kalmasından mı korkuyor. Benim en büyük boşluğum babam. En büyük yaram babam. Tabi ki babamdır bir şey diyemem. Hayatım boyunca kendisi olmasa bile, isminin varlığı bir şekilde yer alacak. Ama yetmiyor. Babam diye bazı şeylere göz kapayamıyorum. Keşke şöhret olmasaydı da benim babam olarak kalsaydı."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >