Babasından öyle bir şey istedi ki, tüm Türkiye onu konuşuyor!

Yağmur
Yağmur

Küçük kız babasından öyle bir şey istedi ki, kimse sessiz kalamadı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Aydın Güder, Boğaz Köprüsü'nü görmek isteyen kızını İstanbul'a götüremeyince köprünün ışıklı ve martı sesli maketini yaptı.

İstanbul'a hayranlığıyla bilinen küçük kızın isteğine sessiz kalınmadı.

Yağmur'un hayali gerçek oldu!

                                    
                                    Sosyal medyada da çok konuşulan bu olay sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi harekete geçerek 8 yaşındaki Yağmur'un İstanbul hayalini gerçekleştirdi.
Yağmur'un hayali gerçek oldu! Sosyal medyada da çok konuşulan bu olay sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi harekete geçerek 8 yaşındaki Yağmur'un İstanbul hayalini gerçekleştirdi.
Sessiz kalınmadı!

                                    
                                    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Aydın Güder'in İstanbul'u görmek isteyen kızı için ışıklı ve martı sesli Boğaz Köprüsü maketini yapması; aralarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Kızılay Şube Başkanlığı, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığının da bulunduğu birçok kurum ve kuruluşu harekete geçirdi.
Sessiz kalınmadı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Aydın Güder'in İstanbul'u görmek isteyen kızı için ışıklı ve martı sesli Boğaz Köprüsü maketini yapması; aralarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Kızılay Şube Başkanlığı, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığının da bulunduğu birçok kurum ve kuruluşu harekete geçirdi.
"Sağ olsunlar!"

                                    
                                    Çok sayıda kurumdan telefon aldığını söyleyen baba Aydın Güder, "Sağ olsunlar kızımın hayalini gerçekleştirmek isteyen birçok kurum bizzat benimle iletişime geçti" açıklamasında bulundu.
"Sağ olsunlar!" Çok sayıda kurumdan telefon aldığını söyleyen baba Aydın Güder, "Sağ olsunlar kızımın hayalini gerçekleştirmek isteyen birçok kurum bizzat benimle iletişime geçti" açıklamasında bulundu.
Yağmur hayaline kavuştu

                                    
                                    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın davetiyle babasıyla birlikte İstanbul'a gelen Yağmur, hayaline kavuştu.
Yağmur hayaline kavuştu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın davetiyle babasıyla birlikte İstanbul'a gelen Yağmur, hayaline kavuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >