Bakan Işık'ın makam aracı Metehan için süslendi

Metehan
Metehan

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Hakkari'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Üsteğmen Serkan Çakal'ın 9 yaşındaki oğlu Metehan'ın sünnet düğünü için makam aracını tahsis etti.

Kocaeli kent merkezinde süslenen otomobil, daha sonra Kandıra ilçesindeki Metehan'ın evinin önüne çekildi.

Burada mehter takımıyla karşılanan otomobile binen küçük Metehan, aracı bir süre inceledi ve annesi Zeynep Çakal ile fotoğraf çektirdi.

Daha sonra korumalar eşliğinde caddede tur atan Metehan, elindeki kumandayı kullanarak bol bol siren sesi çaldı.

Korumalar şemsiye tuttu 
Caddede vatandaşları selamlayan Metehan, daha sonra düğünün yapılacağı Prof. Dr. Turan Güneş İlçe Halk Kütüphanesi Salonuna geçti.
Yağmur yağdığı için korumaların şemsiye tuttuğu Metehan, salona geçerek kendisine ayrılan sandalyeye oturdu.
Korumalar şemsiye tuttu Caddede vatandaşları selamlayan Metehan, daha sonra düğünün yapılacağı Prof. Dr. Turan Güneş İlçe Halk Kütüphanesi Salonuna geçti. Yağmur yağdığı için korumaların şemsiye tuttuğu Metehan, salona geçerek kendisine ayrılan sandalyeye oturdu.
Törene Bakan Işık ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da katıldı
Bakan Fikri Işık'ın salona gelmesiyle başlayan düğünde çocuklar bol bol oynadı. Metehan ve annesi Zeynep Çakal'ın oynadığı zeybek, davetlilerin beğenisini kazandı.
Şehidin annesi Harbiye Çakal ve davetlilerle bir süre sohbet eden Bakan Işık, Metehan'a tam altın taktı.
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak'ın altın taktığı törende, Metehan'a çeşitli hediyeler verildi.
Törene Bakan Işık ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da katıldı Bakan Fikri Işık'ın salona gelmesiyle başlayan düğünde çocuklar bol bol oynadı. Metehan ve annesi Zeynep Çakal'ın oynadığı zeybek, davetlilerin beğenisini kazandı. Şehidin annesi Harbiye Çakal ve davetlilerle bir süre sohbet eden Bakan Işık, Metehan'a tam altın taktı. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak'ın altın taktığı törende, Metehan'a çeşitli hediyeler verildi.
"Yalnız olmadığımızı bir kez daha gördük"
Şehidin eşi Zeynep Çakal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bakan Işık'ın düğünlerine gelmesi ve makan aracını oğluna tahsis etmesinden onur duyduklarını belirterek, "Şehit ailesi olmanın gururu haricinde yalnız olmadığımızı bir kez daha gördük. Hem oğlum Metehan adına hem kendi adıma çok güzel bir etkinlikti. Her şey için teşekkür ederim. Bakan Bey Cumhurbaşkanımız Kocaeli'ne geldiğinde söz vermişti. Sözünü de tuttu." dedi.
Piyade Üsteğmen Serkan Çakal, 23 Şubat 2008'de Hakkari Yüksekova'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit olmuştu.
"Yalnız olmadığımızı bir kez daha gördük" Şehidin eşi Zeynep Çakal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bakan Işık'ın düğünlerine gelmesi ve makan aracını oğluna tahsis etmesinden onur duyduklarını belirterek, "Şehit ailesi olmanın gururu haricinde yalnız olmadığımızı bir kez daha gördük. Hem oğlum Metehan adına hem kendi adıma çok güzel bir etkinlikti. Her şey için teşekkür ederim. Bakan Bey Cumhurbaşkanımız Kocaeli'ne geldiğinde söz vermişti. Sözünü de tuttu." dedi. Piyade Üsteğmen Serkan Çakal, 23 Şubat 2008'de Hakkari Yüksekova'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit olmuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >