Beklenen oldu: General Mobile GM 6 ülkemizde satışa sunuldu

General Mobile GM 6
General Mobile GM 6

Uygun fiyatlı telefonlarıyla dikkat çeken General Mobile, Türkiye'de son olarak GM 6 isimli yeni akıllı telefonunu da satışa çıkardı.

Özellikle uygunfiyatlı akıllı telefonlarıyla ülkemizde ilgi gören General Mobile, geçtiğimiz Şubat sonunda Barselona'da düzenlenen Mobile World Congress fuarında GM 6 isimli yeni modelini tanıtmıştı. Aylar süren bekleyişin ardından yeni akıllı telefon bugün itibariyle ülkemizde satışa çıktı. 5 inç ekran, MediaTek MT6737T yonga seti, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama birimiyle sunulan telefon Android'in en güncel sürümü olan Nougat ile birlikte geliyor.

General Mobile GM 6, Şubat sonunda Barselona'daki MWC 2017 fuarı kapsamında tanıtılmıştı.
General Mobile GM 6, Şubat sonunda Barselona'daki MWC 2017 fuarı kapsamında tanıtılmıştı.

Android One kapsamında Google ile sıkı ilişkiler yürüten General Mobile, saf Android deneyimiyle yazılım ve arayüz tarafında beklentileri önemli bir oranda karşılıyor. Ülkemizde uzay grisi ve altın olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle gelen akıllı telefonun tek SIM ve çift SIM kartlı versiyonları da bulunuyor. Teknoloji marketleri ve satış noktalarının yanı sıra ürünü doğrudan operatörler aracılığıyla da satın almak mümkün. General Mobile GM 6'nın satış fiyatı 1099 TL olarak belirlenmiş durumda.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >