BİM’den şok telefon indirimi: 500 TL’nin altında!

​BİM’den şok telefon indirimi: 500 TL’nin altında!

Son zamanlarda perakende marketleri tarafından gerçekleştirilen büyük teknoloji indirimleri ve bu indirimlerin yayınlandığı aktüel ürünler listeleri büyük ilgi çekiyor. BİM, A101, Şok gibi mağazalarda görmeye alışık olmadığımız ürünleri bir bir listeleyen marketler kendilerine ait bir teknoloji kitlesi oluşturmayı da şimdiden başardı. Bu kitleyi memnun edebilecek son gelişme de BİM tarafından geldi. BİM, 13 Temmuz’da satışa süreceği Vestel Venüs 5000 akıllı telefonunun fiyatını 499 TL olarak belirledi. İşte BİM aktüel ürünler listesi ve 499 TL’lik Vestel Venüs’ün tüm ayrıntıları…

13 Temmuz tarihli BİM aktüel ürünler listesi yayınlandı. Bu liste, yayınlandığı her hafta olduğu gibi bu hafta da birçok teknoloji tutkununu mağazalara çekmek noktasında oldukça maharetli. Piyasa fiyatının altında tutarlarla ürünler satışa çıkaran BİM, şimdi de ‘herkesi akıllı telefon sahibi yapmak’ mottosuyla 500 TL’nin altında Vestel Venüs’ü satışa çıkardı. Türkiye’nin önde gelen market zincirleri arasında gösterilen BİM, aktüel ürünler listeleri yayınlayarak çok sayıda farklı kullanıcıya hitap etmeyi biliyor. Bu listenin teknoloji başlığında “499 TL” fiyat etiketiyle dikkat çeken Vestel Venüs 5000 yer alırken akıllı telefonun detayları ve şık tasarımı heyecan uyandırdı.

Vestel Venüs 5000'in piyasa fiyatı: 699-799 TL!

Piyasa fiyatı 699 TL ile 799 TL arasında değişen Vestel Venüs 5000’in 13 Temmuz tarihinden itibaren BİM raflarında 499 TL’den satışa çıkarılması 200-300 TL’lik bir indirime tekabül ediyor. 1000 TL’nin altında bir akıllı telefonun bu oranlarda indirime gitmesi de alışılagelmiş bir durum değil. Vestel Venüs 5000, kullanıcılarının günlük işlemlerini kolaylıkla karşılayabilecek. İnternette sörf, sosyal medya, mesajlaşma platformlarının kullanımı ve birçok oyunu oynamanıza olanak sağlayacak akıllı telefon herkesin ulaşabileceği bir fiyat ile satışa sunulacak.

Vestel Venüs 5000 özellikleri

  • - 5,0 inç HD ekran
  • - 8MP ana kamera
  • - 5MP ön kamera
  • - 2230 mAh batarya
  • - Android 6,0,1 Marshmallow işletim sistemi

BİM aktüel ürünler listesi

BİM söz konusu ürünün haricinde 13 Temmuzaktüel ürünler listesine eklediği diğer ürünlerle de müşterilerinin ihtiyacına yönelik büyük indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. İşte BİM’in 13 Temmuz aktüel ürünler listesinde yer alan diğer ürünleri…

BİM, her hafta olduğu gibi bu sefer de aktüel ürünler listesine eklediği ürünler ile müşterilerini memnun edecek gibi görünüyor. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan BİM, uygun fiyatları ile müşterilerini karşılayacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >